Hendek Belediye Başkanı Püsküllü'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Hendek Belediye Başkanı Püsküllü'ye Ziyaretler Sürüyor

Hendek Belediye Başkanı Püsküllü\'ye Ziyaretler Sürüyor

AK Parti Sakarya eski İl Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

05.03.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya eski İl Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Püsküllü'ye hayırlı olsun dileğinde bulunan Uncuoğlu, "Hendek İlçemiz, İlimizin en büyük ilçelerinden birisidir. Her vesileyle bunun altını çiziyoruz, belirtiyoruz. Hendek İlçemizin sorumluluğu her zaman büyük olmuştur. ve sorumluluğunu her zaman yerine getirmiştir. Belediyecilikte tecrübesi olan İrfan Başkanımız, Hendek Belediye Başkanlığı görevini layığıyla yerine getirecektir. Kendisine başarılar diliyorum"dedi. Uncuoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan İrfan Püsküllü, " Türkiye'nin bugün olduğu konumdan rahatsız olanlar var. Çözüm süreci konusunda, ekonomi konusunda, gelişmişlik anlamında; istikrarı, sürekliliği görmezden geliyorlar. Biz seçimden seçime değil, her zaman milletin yanında yer alıyoruz. Bu yüzden önümüze bakarak, hizmetlerimizi arttırarak yolumuza, hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. Çünkü biz hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek Belediye Başkanı Püsküllü'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement