Hendek Kazdıkları İş Makinesini Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Hendek Kazdıkları İş Makinesini Bırakıp Kaçtılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Teröristlerin bıraktıkları iş makinesinden detaylar, Yüksekova'daki polise silahlı saldırı- Polis ekiplerine gece ateş açan ve çıkan çatışma sonrası kaçan teröristlerin terk ettiği iş makinesi, isabet eden kurşunlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi- Hendek kazma olaylarına karşı özel şirketlere ait iş makinelerine güvenlik güçlerince el konuldu Yüksekova'da gece devriye gezen polis ekiplerine ateş açan ve çıkan çatışma sonrası kaçan teröristlerin terk ettiği iş makinesi, isabet eden kurşunlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

23.08.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Teröristlerin bıraktıkları iş makinesinden detaylar, Yüksekova'daki polise silahlı saldırı- Polis ekiplerine gece ateş açan ve çıkan çatışma sonrası kaçan teröristlerin terk ettiği iş makinesi, isabet eden kurşunlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi- Hendek kazma olaylarına karşı özel şirketlere ait iş makinelerine güvenlik güçlerince el konuldu Yüksekova'da gece devriye gezen polis ekiplerine ateş açan ve çıkan çatışma sonrası kaçan teröristlerin terk ettiği iş makinesi, isabet eden kurşunlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.Bölücü terör örgütü PKK üyeleri, Yüksekova'da gece devriye gezen polis araçlarına Eski Cezaevi Kavşağı'nda uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemiş, ekiplerin anında karşılık vermesiyle başlayan ve yaklaşık bir saat süren çatışma sonrası kaçmıştı.Terör örgütü mensuplarının, Orman Mahallesi'nde hendek kazmak için kullandıkları ve gece yaşanan çatışmada bırakarak kaçtıkları iş makinesinin, isabet eden kurşunlar nedeniyle kullanılamaz hale geldiği görüldü.Güvenlik güçlerinin, teröristleri yakalamak için bölgede operasyonları sürüyor.Bu arada, ilçedeki hendek kazma olaylarına karşı özel şirketlere ait iş makinelerine güvenlik güçlerince el konulduğu öğrenildi.

Hendek Kazdıkları İş Makinesini Bırakıp Kaçtılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hendek Kazdıkları İş Makinesini Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri
    11:10 Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri

    Boston Dynamics, Hyundai'ye satıldıktan sonra yeni Atlas robotunu tanıttı. Tamamen elektrikli olan yeni model, korku filmlerinden aşina olduğumuz sahnelere benzer bir video ile karşımıza çıktı. Yeni Atlas robotu, bir insandan hatta bir atletten çok daha güçlü ve esnek eklemlere sahip. Ayrıca daha insansı hareketlere sahip olan robot, insan boyutlarında ve daha atletik bir yapıya sahip. Yeni Atlas robotunun teknik ayrıntıları henüz açıklanmadı.

  • Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut
    11:09 Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut

    Elon Musk, Twitter'ı satın aldığı dönemde verdiği sözü hatırlatarak Vine için anket açtı. Ankette Vine geri gelsin mi ya da gelmesin mi sorusu soruldu ve şu ana kadar yapılan oylamada Vine geri gelsin diyenler yüzde 70 gibi bir oranla önde. Bu sonuçlar, uygulama için yeni bir dönemin kapısını açabilir.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • iPhone 17 Plus, ekran açısından beklentiyi karşılayamayabilir
    11:09 iPhone 17 Plus, ekran açısından beklentiyi karşılayamayabilir

    Apple'ın iPhone 16 serisini tanıtması beklenirken, sızdırılan son raporlar iPhone 17 Plus modelinin daha küçük bir ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı. Apple, iPhone 17 serisinde değişiklik yapmayı planlıyor ve Plus modelinde küçülme bekleniyor.

  • İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı
    11:08 İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı

    İrlandalı gazeteci-yazar David Cronin, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek verdiğini iddia ederek, von der Leyen'in tutuklanması gerektiğini savundu. Cronin, von der Leyen'e yönelik girişiminin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu ve von der Leyen'in tepki vermediğini belirtti. Cronin, von der Leyen'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın Gazze'deki Filistinlileri 'hayvan' olarak tanımladığı açıklamaları sırasında İsrail liderleriyle görüştüğünü ve bu durumu soykırıma ortaklık olarak değerlendirdiğini ifade etti. Cronin, von der Leyen'in eylemiyle İsrail'e zaman kazandırdığını ve gerçek bir uluslararası baskıya maruz kalmadan katliam yapmasına izin verdiğini söyledi.


Advertisement