Hentbol: 24. Dünya Erkekler Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Hentbol: 24. Dünya Erkekler Şampiyonası

Şampiyonaya C ve D grubu maçlarıyla devam edildi.

22.01.2015 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 24. Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası'nın yedinci gününde, C ve D gruplarında maçlara devam edildi.

Maçlar, başkent Doha'daki Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Duhail Hentbol Salonu ve Lusail kentindeki Lusail Sports Arena'da oynandı.

C grubunda Fransa ve Cezayir, Duhail Hentbol Salonu'nda karşılaştı. Fransa, mücadeleyi 32-26 kazanarak, grupta 7 puanla ikinci sıraya yükseldi. Cezayir ise henüz puanla tanışmadı.

Aynı gruptaki diğer maçta ise İsveç ile Mısır, Ali Bin Hamad Al Attiya Arena'da mücadele etti. Karşılaşma 25-25 berabere sona ererken, İsveç 7 puan ve averaj farkıyla grupta birinciliğe yükseldi. Mısır ise 5 puanla grupta üçüncü sırayı aldı.

Çek Cumhuriyeti, C grubunda İzlanda'yı 36-25 mağlup ederek şampiyonadaki ilk puanı elde etti. İzlanda, 3 puanla grupta dördüncü, Çek Cumhuriyeti ise 2 puanla beşinci sırada bulunuyor.

D grubunda oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı:

Almanya- Arjantin: 28-23

Polonya- Suudi Arabistan: 32-13

Rusya- Danimarka: 28-31

Şampiyonada yarın A grubunda Brezilya- Şili, İspanya- Slovenya, Katar- Belarus, B grubunda Tunus- İran, Hırvatistan-Bosna Hersek ve Makedonya- Avusturya maçları oynanacak. - Doha

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: 24. Dünya Erkekler Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement