Şenel: Liderliğimizi Tekrar Kazanmak İstiyoruz - Son Dakika
Yerel

Şenel: Liderliğimizi Tekrar Kazanmak İstiyoruz

Şenel: Liderliğimizi Tekrar Kazanmak İstiyoruz

Hentbol Erkekler 1. Lig'inde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, ligde liderliği tekrar kazanmak istediklerini söyledi.

13.02.2014 13:21  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Lig'inde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, "Ligde 14 hafta sürdürdüğümüz liderliğimizi tekrar kazanmak istiyoruz" dedi.

Şenel, ligde 14 hafta sürdürdükleri liderliği geçtiğimiz hafta deplasmanda gerçekleşen Rainbow Kayseri Spor maçında kaybettiklerini belirtti.

Ligde son yedi haftaya girilirken takımların play-off maçlarına kalmak için tüm güçleri ile mücadele ettiğini ifade eden Şenel, "Lig sonunda süper lige iki takımın çıkacak olması play-off maçlarının önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanında ligdeki en güçlü rakibimiz olan  Rainbow Kayseri Spor ile karşılaştık. Mücadele içinde geçen bir maç sonunda mağlup olduk ve 14 hafta sürdürdüğümüz lig liderliğini rakibimize kaptırdık ve ligde ikinci sıraya geriledik" diye konuştu.

Bu hafta sonu ise kendi evlerinde Ordu Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını vurgulayan Şenel,  "Ligde 14 hafta sürdürdüğümüz liderliğimizi tekrar kazanmak istiyoruz. Ligde ikinci sırada yer almamızla kaybettiğimiz bir şey yok. Önümüzde daha yedi maç var. Tekrar liderliği geri almak için tüm maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Tüm taraftarlarımızı hafta sonu bize destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şenel: Liderliğimizi Tekrar Kazanmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement