Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Taşova YİBO Baş Antrenörü Şenel: "Ligin son haftasında yarın kendi sahamızda oynayacağımız Kayseri Atlas Eğitimspor maçını kazanarak taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz"

31.03.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, "Ligin son haftasında yarın kendi sahamızda oynayacağımız Kayseri Atlas Eğitimspor maçını kazanarak taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz" dedi.

Şenel, yaptığı açıklamada, yerel seçimler nedeni ile hafta sonu oynamaları gereken ligin son  maçını 1 Nisan 2014 Salı günü oynayacaklarını belirtti.

Ligde son maçı oynadıktan sonra nisan ayında başlayacak play-off maçları için kampa gireceklerini ifade eden Şenel, şunları kaydetti:

"Takım olarak bazı sıkıntılar çekmemize rağmen iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Şu an takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmamakta olup play-off  maçlarına sorunsuz gideceğiz. Bizi bir sezon boyunca gönülden ve yürekten destekleyen cefakar ve fedakar  büyük taraftarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Takım olarak ligin son maçını taraftarlarımızın önünde Kayseri Atlas Eğitinspor ile oynayacağız amacımız bu maçı kazanarak taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement