Hentbol - Son Dakika
Spor

Hentbol

Hentbol Bayanlar Süper Lig şampiyonu Muratpaşa Belediyesi iç transferde Nur Ceren Akgün, Sevilay İmamoğlu Öcal, Diğdem Hoşgör ve Fatma Ay ile sözleşme imzaladı.

10.07.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyesi'nin, iç transferde dört oyuncusuyla sözleşme imzaladığı bildirildi.

Antrenör Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi devam eden transfer döneminde, iç transferde anlaşma sağladıkları Nur Ceren Akgün, Sevilay İmamoğlu Öcal, Diğdem Hoşgör ve Fatma Ay ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Dış transferde 2 oyuncuyla görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Ünsal, olumlu sonuçlanması durumunda önümüzdeki günlerde sözleşmelerin imzalanacağını belirtti.

Ünsal, transferlerin yanı sıra takımdan ayrılan oyuncuların da bulunduğunu aktararak, Serpil İskenderoğlu, Yasemin Şahin ve Betül Yılmaz'ın ligin yeni takımı Ordu Boztepe Gönülspor'a, Derya Tınkaoğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Katerna Chumak'ın ise Ankara Yeni Mahalle Belediyesi'ne transfer olduğunu, Çağla Yılmaz'ın da transfer görüşmelerinde bulunduğunu kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında Antalya'da başlayacaklarını dile getiren Ünsal, 2. etap çalışmalarında Romanya'nın Başkenti Bükreş'te 21-24 Ağustos'ta düzenlenecek bir turnuvaya katılacaklarını ifade etti.

Ünsal, turnuvaya Avrupa'nın 6 ayrı ülkesinin şampiyon takımlarının katılacağını aktararak, turnuvanın ardından lige hazır hale geleceklerini vurguladı. - Antalya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement