Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda Polonya'nın Pogon Baltica Szczecin takımıyla çeyrek final karşılaşmalarının her ikisini de Rize'de oynayacak.

27.02.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda Polonya'nın Pogon Baltica Szczecin takımıyla çeyrek final karşılaşmalarının her ikisini de Rize'de oynayacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'da mücadeleye 3'üncü turdan başladıklarını belirterek, ikisini de Rize'de oynadıkları karşılaşmalarda Polonya'nın Energa AZS Koszalin takımını, 4. turda ise Hırvatistan'ın RK Zelina takımını eleyerek çeyrek finale kaldıklarını hatırlattı.

Bu sezon hedeflerinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Oğuz, "Kupada geçen sezondan çeyrek final tecrübemiz var. Challenge Kupası'nda taraftarın önemini biliyoruz. Çok önemli bir taraftar gücüne sahibiz. Seyircimizin bize kattığı desteği göz önüne alarak Pogon Baltica Szczecin takımı yetkilileriyle maçların Ardeşen'de oynanması için resmi görüşmelerimizi gerçekleştirdik ve Avrupa Hentbol Federasyonuna müracaat ettik. Her iki karşılaşmanın da Ardeşen'de oynanması kesinleşti" diye konuştu.

Oğuz, karşılaşmaların 14-15 Mart tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanacağını ve saat 17: 00'da başlayacağını söyledi.

Öte yandan karşılaşmayı yönetecek hakemlerde belirlendi. Ardeşen Gençlik-Pogon Baltica Szczecin karşılaşmasını Letonya Hentbol Federasyonu'ndan Aleksandrs Rutkovskis ve  Uldis Dzerve ikilisi yönetecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement