Hentbol: Bayanlar Süper Lig Play-off - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar Süper Lig Play-off

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, play-off müsabakalarında Yenimahalle Belediyespor maçını kazanarak Avrupa kupalarının kapısını aralamış olduklarını söyledi.

06.04.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, play-off müsabakalarında Yenimahalle Belediyespor maçını kazanarak Avrupa kupalarının kapısını aralamış olduklarını söyledi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'un ilk maçını ligin iddialı takımlarından Yenimahalle Belediyespor'la oynadıklarını, play-off'a galibiyetle başlamalarının kendileri için önemli olduğunu anlattı.

"Maçın ilk dakikaları dengede gitti hep" diyen Kalyoncu, "Her iki takımın oyuncuları da çok iyi mücadele etti. Hedeflediğimiz Avrupa kupalarını Yenimahalle maçını alarak aralamış olduk. Bundan sonraki çalışmalarımız takımı daha iyi nerelere getirebilir miyiz, bunun mücadelesi olacak. Ev sahibi takımın misafirperverlikleri çok iyiydi. Hentbol sporunun galibiyet ya da mağlubiyetle oluşmadığını gösteren çok iyi davranışlar sergilediler. Bu, beni çok mutlu etti" değerlendirmesinde bulundu.

Kalyoncu, yarın Üsküdar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar Süper Lig Play-off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement