Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Ankara Gaye Spor, başantrenör Hasan Demireğen ile yollarını ayırdı Başkent ekibinde yeni başantrenör Nilüfer Bircan oldu

19.09.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Ankara Gaye Spor, başantrenör Hasan Demireğen ile yollarını ayırırken göreve Nilüfer Bircan getirildi.

Kulüp başkanı Savaş Şahin, yaptığı açıklamada, antrenür Hasan Demireğen ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Kendisiyle bir problem içinde değiliz. Geçen sene başarılı bir sezonu beraber geçirdik ama bazen kan yenilenmesi gerekiyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim. Bundan sonra takımımızın başantrenörü Nilüfer Bircan'dır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Yeni başantrenörün istekleri doğrultusunda iki transfer yaptıklarını ifade eden Şahin, "Umarım önümüzdeki Yenimahalle Belediyesi maçında iki yabancı transferimiz hazır hale gelecek ve oynayacaktır. Sandra ve Marijana'ya Ankara Gaye Spor'a hoşgeldiniz diyor ve  başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Bu arada, ligde bu hafta sonu Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşacak Ankara Gaye Spor, Karadağlı ve Sırp hentbolcularla kadrosunu güçlendirdi. Başkent ekibi, Kardağlı Sandra Rakocevic ve Sırp Marijana Trbojevic ile birer yıllığına anlaştı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement