Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Ünal: "Takımda birlik, dil konusunda sıkıntı yaşanmaması için transfer edeceğimiz oyuncuların Rus ekolünden olmasını istiyoruz"

18.07.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, takımda birlik, dil konusunda sıkıntı yaşanmaması için transfer edecekleri oyuncuların Rus ekolünden olmasını istediklerini söyledi.

Ünal, AA muhabirine, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, 1'i yabancı olmak üzere 7 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını anımsattı.

Halen görüştükleri bazı oyuncular olduğunu belirten Ünal, şunları dile getirdi:

"Transfer çalışmalarında takımın yeniden yapılanmasından dolayı gecikmişlik var, Bunu şimdiye kadar halletmemiz lazımdı. Bu yüzden yerli oyuncu transferi zorlaştı çünkü çoğu sözleşmelerini imzaladı. Hatta şu an yabancı transfer etmek daha kolay. Çok iyi olmak kaydıyla 3 yabancı oyuncu düşünüyorduk. Yerli oyuncu transferlerini biraz kaçırdığımız için, yabancı 4-5 tane olacak gibi. Takımda birlik, dil konusunda sıkıntı yaşanmaması için transfer edeceğimiz oyuncuların Rus ekolünden olmasını istiyoruz. Slav kültürüyle götüreceğiz takımı, öyle düşünüyoruz bu sene."

Ünal, antrenör arayışlarının sürdüğünü kaydederek, yakın zamanda neticelendireceklerini söyledi.

Ligde çok güçlü takımlar olduğunu, geçen yıla göre daha kaliteli sezon geçireceklerine dikkati çeken Ünal, " Yenimahalle'nin çok güçlü bir ekibi var, bu sene için değil ama öbür sene için hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluk. Seneye daha güçlü bütçe, daha erken adımlar, bunların dışında altyapıya da önem vereceğiz" diye konuştu. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement