Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Ligin son şampiyonunu ilk yarıda yendik, aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz"

29.01.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde, hafta sonu sahasında Muratpaşa Belediyespor'u ağırlayacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kulübün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yaptığı açıklamada, lig sonuna kadar şampiyonluk yarışı içerisinde kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Bu nedenle rakiplerini tek tek geçerek hedefe ulaşmak zorunda olduklarını anlatan Zenginal, "Bu hafta da puan cetvelinde bir basamak üzerimizde yer alan Muratpaşa Belediyespor ile zor sınava çıkacağız.  Ligin son şampiyonunu ilk yarıda yendik, aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediyespor'un ikinci yarıda yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdiğini ifade eden Zenginal, bu karşılaşmanın ilk yarıdaki maçtan çok daha zor olacağını kaydetti.

Zenginal, önemli iki oyuncularının sakat olduğunu dile getirerek, her şeye rağmen kazanarak puan sıralamada rakiplerini geçmek istediklerini söyledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement