Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Ankara 1910 deplasmanında kazanarak Avrupa maçı öncesi moral kazanmak istiyoruz"

06.02.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde, yarın deplasmanda Ankara 1910'a konuk olacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Avrupa maçları öncesi moral bulmak istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son haftasında Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile berabere kalarak puan kaybı yaşadıklarını, şampiyonluk yarışı içerisinde kalmak için Ankara 1910 deplasmanının önemli olduğunu belirtti.

Sezona üç kulvarda kupa parolasıyla başladıklarını ifade eden Zenginal, şöyle devam etti:

"Bu nedenle rakiplerimizi tek tek geçerek hedefe ulaşmak zorundayız. Önümüzde çok zor bir hafta var. Ankara 1910 maçının ardından Ardeşen'de Avrupa Challenge Kupası'nda Hırvatistan temsilcisi RK Zelina ile çok zorlu iki maç oynayacağız. Ankara 1910 deplasmanında kazanarak Avrupa maçı öncesi moral kazanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyet bizi ligdeki final yarışında tutarken Avrupa için de moralimizi yükseltecektir."

Zenginal, takım için önemli olan Jelena Pirsl ve Olga Vaschcuk'un sakatlıkları nedeniyle ligde ve Avrupa'da uzun zamandır görev yapamadıklarını kaydederek, "Oyuncularımız Avrupa'da üst tura yükselirsek ve play-off yarışında aksilik yaşanmaması halinde aramızda olacak. Her şeye rağmen bu zorlu yarışta elimizdeki kadro ile her kulvarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Avrupa Kupası maçlarında ve Ankara deplasmanında taraftarımızdan yanımızda olmalarını istiyoruz" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement