Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu - Son Dakika
Spor

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : A Milli erkek hentbol Takımının antrenmanı Antrenör Adnan Öztürk'ün konuşması Hentbol: Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Öztürk: "Belçika karşısında sadece kazanmamız değil, ikinci maça avantajlı bir skorla gitmemiz gerekiyor" Hentbol 2018 Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu play-off ilk karşılaşmasında yarın Rize'de Belçika ile karşılaşacak Hentbol Milli Takımı'nın antrenörü Adnan Öztürk, Belçika karşısında ikinci maç öncesi avantajlı bir skor yakalamak istediklerini söyledi.

05.04.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

A Milli erkek hentbol Takımının antrenmanı

Antrenör Adnan Öztürk'ün konuşması Hentbol: Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu

A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Öztürk:

"Belçika karşısında sadece kazanmamız değil, ikinci maça avantajlı bir skorla gitmemiz gerekiyor"

Hentbol 2018 Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu play-off ilk karşılaşmasında yarın Rize'de Belçika ile karşılaşacak Hentbol Milli Takımı'nın antrenörü Adnan Öztürk, Belçika karşısında ikinci maç öncesi avantajlı bir skor yakalamak istediklerini söyledi.

Öztürk, Yenişehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rize'de çok iyi bir atmosfer bulduklarını ifade ederek, Çaykur Rizespor camiasının bütün imkanlarını seferber ettiğini, Ardeşen Gençlik camiası ile herkesin desteğini arkalarında hissettiklerini belirtti.

Belçika'nın önemli bir rakip ve baraj maçının iki ayaklı olduğunu bilerek oynayacaklarını dile getiren Adnan Öztürk, "Belçika karşısında sadece kazanmamız değil, ikinci maça avantajlı bir skorla gitmemiz gerekiyor. Çok dikkatli olmalıyız. Belçika bizimle aynı seviyede bir takım gibi görünse de iyi oynamamız gerektiğini, her maçın oynanarak kazanıldığını biliyoruz." dedi.

Öztürk, seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, "Rize halkının hentbola olan ilgisi yüksek. Rize'yi tercih ederek doğru ettiğimizi görüyoruz. Çok önemli hentbol ekipleri var. Takımın motivasyonu için iyi organizasyonlar oldu. Artık taraftarımızdan yarın salonu doldurmalarını istiyoruz. Seyircimizin takımlarını pozitif etkilemelerini, hakemleri kurallar dahilinde baskı altına alarak önemli katkı vermelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement