Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Antalya'da - Son Dakika
Spor

Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Antalya'da

Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Antalya\'da

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu semineri Antalya’nın turizm bölgesi Belek’te başladı.

20.08.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu semineri Antalya'nın turizm bölgesi Belek'te başladı.

Seminere Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Haydar Arslan ile Merkez Hakem Komitesi Başkanı Barbaros Yılmaz da katıldı. Toplam 60 çift A ve B Klasman hentbol hakemi ile 80 gözlemci Belek turizm merkezi Belkon Otel'de yapılacak. 3 günlük seminer öncesi hakemler, Serik Akdeniz Yükseliş Eğitim kurumları spor salonunda yapılan antrenmanda fiziksel pratik testlerinden geçti.

Yılmaz: "Sezona iyi hazırlanmak ve iyi bir şekilde girmek zorundayız"

Seminerde katılımcılara seslenen Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Haydar Arslan, "Seminer sürecinde çocuklara gerekli kurallar anlatılacak ve 2016-2017 sezonuna başlanacak" dedi.

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Barbaros Yılmaz ise "Biz her yıl yapmış olduğumuz seminerlerde hakemlerimizin hem teorik hem de pratik olarak testlerini mutlaka ve mutlaka yapmak zorundayız. Sezona iyi hazırlanmak ve iyi bir şekilde girmek zorundayız. Şöyle ki takımlarımız nasıl bir antrenmandan geçiyorsa bizde hakemlerimizi buraya hazırlamak zorundayız. O amaçla buradayız, Bende 2016-2017 hentbol sezonumuzun tüm takımlara, tüm hakem ve gözlemcilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

"A ve B klasman olmak üzere 60 çift hakemimiz var"

Seminerin 3 gün süreceğini kaydeden Yılmaz, "Şu anda A ve B klasman olmak üzere 60 çift hakemimiz var. Bunun 25 çifti A klasman hakem, 35 çifti B klasman hakem. Yine 80 civarında da A ve B klasman gözlemci hakemimiz şu anda otelde ayrı bir ders görüyorlar. Bunun haricinde onlarla birlikte yine bu test çalışmaları bittikten sonra bu gün ve yarın otelde teorik derslerimize devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement