Hentbol: Sakarya Ekibinde Beraberlik Tesellisi - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Sakarya Ekibinde Beraberlik Tesellisi

Hentbol: Sakarya Ekibinde Beraberlik Tesellisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörü Karagözoğlu: "Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü karşılaşması çekişmeli geçti, 'maç gitti' derken son saniyede tek atışla beraberliği yakaladık"

03.11.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Antrenörü Tevfik Karagözoğlu, berabere sonuçlanan Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü maçının çekişmeli geçtiğini belirtti.

Karagözoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü ile yaptıkları maçın 24-24 sonuçlandığını, karşılaşmayı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maça iyi başladıklarını, ilk yarıyı istedikleri gibi bitirdiklerini dile getiren Karagözoğlu, "Tempolu bir oyun oldu, rakibimiz de iyi hazırlanmış. İkinci yarı bir oyuncumuzun sakatlanmasıyla oyundan düştük. Toparlamak için kenarda fazla oyuncumuz yoktu. Buna rağmen yenilmedik" dedi.

Mücadelelerinden dolayı sporcularını tebrik eden Karagözoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü karşılaşması çekişmeli geçti, 'maç gitti' derken son saniyede tek atışla beraberliği yakaladık. En azından evimizde yenilmemiş olduk. Taraftarımız inanılmazdı, onlara çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta da maçımızı sahamızda yapacağız. Taraftarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Konuk edeceğimiz Ankara Metropol Spor Kulübü karşısında  inşallah galibiyet alıp güzel sonuçlara devam edeceğiz." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Sakarya Ekibinde Beraberlik Tesellisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement