Hentbol: Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, yarın sahasında Muratpaşa Belediyespor'la oynayacağı Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını tamamladı.

24.03.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, yarın sahasında Muratpaşa Belediyespor'la oynayacağı Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını tamamladı.

Oyuncular, Atatürk Kapalı Spor Salonunda antrenör Osman Kalyoncu ve yardımcısı Cengiz Kesici yönetiminde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçta aldıkları mağlubiyet nedeniyle yarınki karşılaşmada biraz zorlanacaklarını söyledi.

Galip gelmek için ellerinden geldiğince mücadele edeceklerini vurgulayan Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Deplasmanda 8 farkla kaybetmiştik, onun dezavantajı var şu anda. Muratpaşa, son transferleriyle güçlü bir kadro kurdu. En son Almanya'da 6 farkla yendiği rakibini Türkiye'de 10 farkla yenerek çok önemli bir çıkış yakaladı. Bu maçın ardından da play off'larda mücadelemize devam edeceğiz. Yarınki karşılaşmanın çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Her iki takıma da müsabakada başarılar dilerim."

Antrenmana, sağ oyun kurucu Betül Yılmaz sakatlığı nedeniyle katılamadı.

Maç, yarın 15.00'te Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement