Hentbol: Spor Toto Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Hentbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Hentbolda, Spor Toto Erkekler ve Bayanlar Türkiye Kupası'nda son yarı finalistler yarın yapılacak maçlardan sonra belli olacak.

24.03.2015 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbolda, Spor Toto Erkekler ve Bayanlar Türkiye Kupası'nda son yarı finalistler yarın yapılacak maçlardan sonra belli olacak.

Erkeklerde, çeyrek final rövanş maçında Maliye Milli Piyango ile Beşiktaş Mogaz, yarın THF Spor Salonu'nda saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. İstanbul'daki ilk karşılaşmayı Beşiktaş Mogaz 31-21 kazanmıştı.

Diğer çeyrek final rövanş maçında ise Amasya Taşova YİBO ile Anafen Koleji mücadele edecek. Yarın saat 17.00'de başlayacak karşılaşma, Amasya'daki Taşova Spor Salonu'nda oynanacak. İstanbul'da oynanan ilk maçı Amasya Taşova YİBO 34-32 kazanmıştı.

Erkekler Türkiye Kupası'nda, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Rainbow Kayserispor daha önce yarı finale yükselmişti.

Bayanlar

Çeyrek final rövanş maçında yarın Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor karşılaşacak. Kastamonu Atatürk Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 15.00'de başlayacak. Antalya'daki ilk karşılaşmayı Muratpaşa Belediyesi 36-27 kazanmıştı.

Yarı finale çıkacak diğer takımı belirleyecek maçta ise Ardeşen Gençlik Spor ile Üsküdar Belediyesi karşı karşıya gelecek. Ardeşen MYO Spor Salonu'ndaki mücadele yarın saat 17.00'de başlayacak.

Çeyrek finalindeki ilk maçı Ardeşen Gençlik Spor 37-29 üstün bitirmişti.

Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası'nda daha önce Yenimahalle Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi yarı finale yükselmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Spor Toto Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement