Hentbolda Eyuboğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika
Spor

Hentbolda Eyuboğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

Hentbolda Eyuboğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

Hentbol Federasyonu 3.Olağan Genel Kurulu'nda Bilal Eyuboğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

16.10.2012 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda Bilal Eyuboğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu ve 3. Olağan Mali Genel Kurulu, Federasyon Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul, açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan tarafından yapılan protokol konuşmasının ardından gündemin diğer maddeleri üzerinde görüşmeler yapılarak, yönetim kurulu raporları ibra edildi.

Seçime tek aday olarak giren Bilal Eyuboğlu, seçim konuşmasını yaptı. Konuşmasında, göreve geldiği 2010 yılından itibaren yaptığı icraatları anlatan Eyuboğlu, "Kararlı, tarafsız ve katılımcı yeni bir yönetim anlayışı ile federasyonumuz yönetilecektir. Bu anlamda hentbola emek veren dürüst ve samimi olan herkese kapımız açık. Hedefimiz hentbolu daha da ileri taşımak ve marka değerini artırmaktır. 3 Ekim 2012 tarihinde resmi açılışını yaptığımız tesisimizin bitirilmesinde yardım ve desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Suat Kılıç'a, Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a ve Çankaya Belediyesi Başkanı Sayın Bülent Tanık'a teşekkür ediyorum. Hedefimi bu salonla birlikte hentbolu daha da başarılı bir konuma taşımak" diye konuştu.

Lige katılımda kendi dönemlerinde önemli bir artış olduğunu belirten Başkan Eyuboğlu, kulüplere yapılan malzeme yardımlarının devam edeceğini vurguladı.

Altyapılara verdikleri önemden bahseden Eyuboğlu, bu yıl yapılan Bölge Karmaları projesiyle 1620 sporcu arasından 400 erkek ve bayan sporcunun Ankara'daki Türkiye Şampiyonasına katıldığını ve bunların arasından seçilen 48 erkek ve bayan sporcunun Milli Takımların altyapılarını oluşturacağını söyledi.

Eyuboğlu, 2011-2012 sezonundan itibaren Süper Lig maçlarının NTV Spor'da, 1. Lig maçlarının ise Çay TV'de düzenli olarak canlı yayınlandığını belirterek, hentbola olan ilgiyi arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Başkan Eyuboğlu, "17 Nisan 2010 yılında aldığımız hentbol federasyonunu; teslim aldığımız noktanın üstünde taşıdık. Bu görevi kararlı bir yönetim anlayışı ortaya koyarak söz verdiğimiz hedefleri gerçekleştirerek daha da ileriye taşıdığımıza inanıyorum. Hentbola aktarılan kaynakların tamamını Hentbol için harcadık. Temiz ve dürüst bir yönetim sergiledik. Yeni dönemde de bu çizgimizden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Hentbola hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Genel Kurulumuza katılan tüm delegelerimize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmanın ardından 2 sandıkta toplam 101 delege oy kullanırken, 97 oy geçerli, 4 oy da geçersiz sayıldı. Sonuçların ardından Bilal Eyuboğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Eyuboğlu, kendisini bir kez daha bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbolda Eyuboğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement