Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Hentbolda Maçın Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Suluova Mahmut Demir Spor Salonu Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı'nın açıklamaları Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı'nın açıklamaları Hentbolda maçın ardından Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı: "Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu.

05.03.2016 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Suluova Mahmut Demir Spor Salonu

Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı'nın açıklamaları

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı'nın açıklamaları Hentbolda maçın ardından

Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı:

"Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu. Hentbolda az rastlanır bir şey"

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Aydınlı:

"Hedeflerimiz açısından bir puan bizim için yetersiz. Biz bir puan almadık, bir puan kaybettik"

AMASYA(AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile 31-31 berabere kalan Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, "Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu. Hentbolda az rastlanır bir şey" dedi.

Mızrakçı, Suluova Mahmut Demir Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, ikisi dış sahada, ikisi de içeride olmak üzere son 4 maçta berabere kaldıklarını belirtti.

Ligin ilk devresinde ilk 5 maçlık periyotta 5 puan topladıklarını, ikinci yarıda ise 4 puan aldıklarını anlatan Mızrakçı, play-off yolunda önemli bir puan kazandıklarını düşündüğünü kaydetti.

Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Mızrakçı, şöyle konuştu:

"Bu mücadeleyi devam ettirdiğimiz sürece zaten play-off'ta da başarılı olacağımızı zannediyorum. Biz bugün sahaya kazanmak için çıktık. Üç haftadır berabere kalıyorduk. Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu. Hentbolda az rastlanır bir şey. Üst üstte 4 maçtır berabere kalıyoruz. Aslında bu, takımın mücadeleyi bırakmadığını, maçın hiçbir bölümünde bırakmadan oynadığını gösteriyor."

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı ise maçta iyi mücadele ettiklerini düşündüğünü söyledi.

Bazı yerlerde basit hatalar yaptıklarını ifade eden Aydınlı, "Az hata yapanın kazanacağı bir maçtı. Onlar da hata yaptı ama maç berabere bitti, puanlar paylaşıldı. Hedeflerimiz açısından bir puan bizim için yetersiz. Biz bir puan almadık, bir puan kaybettik" dedi.

Merzifon Belediyespor ile önlerindeki Beşiktaş Mogaz maçlarını kazanmaları halinde liderlik şansları olabileceğini bildiren Aydınlı, "Bu maçta kaybettiğimiz bir puan, bizi bu hedefimizden biraz uzaklaştırılmış oldu ama lig devam ediyor. Biz elimizden geleni yapacağız. Ligi de en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Şu anda lig ikincisiyiz, daha iyisini de yapabilecek güçteyiz" ifadelerini kullandı.

Hentbolda Maçın Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement