Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Hentbolda Maçın Ardından

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, sahalarında 29-28 galip geldikleri Akçaabat Tütünspor maçına ilişkin, "Aldığımız 2 puanla puanımızı 30 yaptık ve büyük bir ihtimalle ligi dördüncü sırada bitireceğiz.

24.04.2016 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, sahalarında 29-28 galip geldikleri Akçaabat Tütünspor maçına ilişkin, "Aldığımız 2 puanla puanımızı 30 yaptık ve büyük bir ihtimalle ligi dördüncü sırada bitireceğiz." dedi.

Günal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakiplerini verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiklerini belirterek, Akçaabat Tütünspor'un güzel mücadele ettiğini ve maçı bırakmadığını söyledi.

Takımlarının maça konsantre olamadığını ve maçta kriz yaşadıklarını belirten Günal, şunları kaydetti:

"Galip gelmemize rağmen, oynadığımız onlarca müsabaka arasında kendi adıma utançla hatırlayacağım bir maç olacak. Galibiyet her şeyin üzerini örtmemeli, en başta bizler şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekir. Umarım sporcu arkadaşlarım bu maçtan gerekli dersleri almışlardır ve üzerine düşenin en iyisini yapacaklardır, bu güne kadar yaptıkları gibi. Konsantre olamamak maçı çok krize soktu. Az çalıştığımız kombinasyonları denemek zorunda kaldık. Zaman zaman maçı koparma noktasına geldik ama o şansları değerlendiremedik. Rakibimizin dengesiz atışları gelince maçı kazanan taraf biz olduk, aldığımız puandan dolayı mutluyum. Aldığımız 2 puanla puanımızı 30 yaptık ve büyük bir ihtimalle ligi dördüncü sırada bitireceğiz."

Akçaabat Tütünspor cephesi

Güçlü bir takımla oynadıklarını belirten Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sinan Akçay ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Takım olarak bazı sıkıntılarımız var, onları aştığımızda daha iyi olacak. Biz bu maça gelmek için üç saatlik uykuyla yola çıktık, buna rağmen iyi mücadele ettik. Onların hedefi play-off, biz ise play-out oynayacağız. Bugün buradan puan alsaydık bir umudumuz olacaktı, gittikçe ümitlerimiz tükeniyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement