Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbol Erkekler süper ligi takımlarından Amasya Taşova Hentbol antrenörü Hakan Günal, "Benim isteğim Amasya'nın ileri gelenlerinin her iki takıma da sahip çıkmalarıdır.

10.05.2016 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler süper ligi takımlarından Amasya Taşova Hentbol antrenörü Hakan Günal, "Benim isteğim Amasya'nın ileri gelenlerinin her iki takıma da sahip çıkmalarıdır." dedi.

Günal, yaptığı açıklamada Merzifon Belediye spor için ise bu maçı aldıkları takdirde yarı finalle birlikte Avrupa kupalarına katılmayı garantileyecekleri bir maç olduğunu söyledi.

Her iki takımın da maçı kazanmak için mücadele ettiğini anlatan Günal, "Fakat biz bu maçı daha maçın başında daha çok istediğimizi Avrupa kupalarına katılmayı daha çok istediğimizi herkese gösterdik ve maça 4-1 lik gol serisiyle başladık. Daha sonra yaptığımız küçük ve basit hatalar neticesinde maç kafa kafaya geldi ve ilk yarı bizim iki sayı farkla galibiyetimizle bitti. Maçın ilk yarısında on üç gol yedik. Bunların beş tanesi hızlı hücum,iki tanesi yedi metre yani yerleşik hücumdan altı gol yedik bu bizim açımızdan çok iyi." diye konuştu.

İkinci yarıya başladıklarını anımsatan Günel, şöyle konuştu:

"Hep söylediğimiz gibi bizim oyuncularımız birey olarak kaliteli ama bir takımın oluşması için sayısal çoğunluğa ihtiyacı var. O sayısal azlık bizim takımımızı çok zorluyor.

Galip geldiğimiz için mutluyuz. En önemlisi Amasya gibi yüz bin nüfuslu şehirden iki tane ilçe takımından bir tanesi umarım biz oluruz seneye bir Avrupa takımını getirecek olması. Bu bizim açımızdan çok gurur verici bir olay. Benim isteğim Amasya'nın ileri gelenlerinin her iki takımada sahip çıkmalarıdır."

-Merzifon Belediyespor cephesi

Merzifon Belediyespor antrenörü Murat Mızrakçı ise ilk maçtan farklı bir takım olarak sahada yer aldıklarını belirtti.

Mızrakçı, "Play-off birinci maçında oynadığımız ilk maçta kendi saha ve seyircimiz önünde daha rahat bir maç çıkarttık. Oynadığımız ilk maçtan farklı bir takım olarak sahada yer aldık.Oyuncularım kendilerine yakışmayacak derece hatalar yaptılar. Zaten Taşova'da oluşan atmosfer biliniyor taraftarın baskısı ve desteği bizim için zor bir deplasman. Bizimde kötü günümüzde olunca bu skor oluştu. Maç lehimize daha farklı bir skorla bitebilirdi.on boyunca bu kadar teknik hata yaptığımız bir maç hatırlamıyorum. Bu kadar teknik hata sonucu bir de kalemizden top çıkmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement