Amasya Taşova YİBO Antrenörü: Gururluyuz - Son Dakika
Yerel

Amasya Taşova YİBO Antrenörü: Gururluyuz

Amasya Taşova YİBO Antrenörü: Gururluyuz

İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 35-27 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, kupada turu geçtikleri için gururlu olduklarını belirtti.

15.01.2015 18:03  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası 2. tur C Grubu maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 35-27 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, kupada turu geçtikleri için gururlu olduklarını belirtti.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın istedikleri şekilde geçtiğini, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maça sert savunmayla başladıklarını anlatan Günal, "Tempoyu yükselttik. Maçın başında 5 farklı bir skor oluştu. Bu avantajı maç sonuna kadar kullandık. Takımımızın kalitesi ve çalışma sistemi belli. Bu çalışma sistemini sahaya yansıttığımız takdirde ligde Beşiktaş hariç diğer 12 takımla başa baş oynayıp yenebilecek kapasitemiz var. Kupada turu geçtiğimiz için gururluyuz" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süreyya Işıldak ise maça iyi konsantre olamadıklarını, bunun sıkıntısını maç boyu gördüklerini ifade etti.

Amasya ekibi karşısında böyle bir sonuç beklemediğini kaydeden Işıldak, "Bu sonuç nedeniyle üzgünüm. Bu kadar farklı bir sonuç beklemiyordum. Rakibimiz maça iyi hazırlanmış ve iyi motive olmuş. Seyircisiyle de bütünleşmiş bir takım. Biz kupaya veda ettik. Onlara başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Taşova YİBO Antrenörü: Gururluyuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement