Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Hentbolda Maçın Ardından

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off üçüncü maçında Maliye Milli Piyango'yu yenerek yarı finale yükselen Amasya Taşova YİBO'da, antrenör Hakan Günal, "Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin en iyi dört takımından biri olma şerefine eriştik" dedi.

14.04.2015 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off üçüncü maçında Maliye Milli Piyango'yu yenerek yarı finale yükselen Amasya Taşova YİBO'da, antrenör Hakan Günal, "Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin en iyi dört takımından biri olma şerefine eriştik" dedi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, sezon içinde yaptıkları 2 maçta da rakiplerini yendiklerini hatırlatarak, "Play-off serisinde ilk iki maçı da kazanarak önemli bir avantaj sağladık. Maça çok iyi başladık. İlk yarıda yakaladığımız farkla maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

Yarı finalde rakiplerinin Beşiktaş Mogaz olduğuna dikkati çeken Günal, şunları söyledi:

"Sporcu arkadaşlarımın özverisiyle Spor Toto Türkiye Kupası'nda ilk sekize, ligde ise ilk dörde kaldık. Bu başarıyı perçinlemek gerekiyordu. Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin en iyi dört takımından biri olma şerefine eriştik. Bu gurur, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Taşova halkının ve kulüp yönetiminin. Az da olsa benim payım varsa onur duyarım."

Maliye Milli Piyango cephesi

Maliye Milli Piyango Yardımcı Antrenörü Bülent Tuncer, play-off maçları öncesi ortaya çıkan sakatlıkların takımı  olumsuz etkilediğini belirtti.

Hangi şartlarda olursa, olsun sahaya bir takımın çıktığını ve mücadele ettiğini anlatan Tuncer, "Taşova takımını ve seyircilerini kutluyorum. Genç bir takımla sezon başından bu yana oynuyoruz. Elimizden geleni yaptık. 'Küme düşer mi, play-off oynayabilir mi?' şeklindeki soruların cevabını da verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement