Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbol Erkekler Süper Lig'de Göztepe'yi 27-25 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, kalecileri Milan'ın çok iyi performansı ve diğer oyuncularının görevlerini yapmalarının maçı kendilerine kazandırdığını söyledi.

19.09.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Lig'de Göztepe'yi 27-25 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, kalecileri Milan'ın çok iyi performansı ve diğer oyuncularının görevlerini yapmalarının maçı kendilerine kazandırdığını söyledi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligde iki takım hariç diğer ekiplerin karşılaşmalarının zorlu geçeceğine işaret ederek, "Maç sert ve çekişmeli olacak gibi görünüyordu öyle de oldu" dedi.

Son 15 saniyede aldıkları molaya değinen Günal, "Bu sürede iki sayı farkla öndeydik, onun için aldık. Rakip takım da bu durumda olsa, onlar da aynı şekilde davranacaktı. Herkesin her sonucu hazmetmesi gerekir, spor bunun için vardır" ifadelerini kullandı.

Günal, rakiplerinin de çok iyi transferler yaptığını vurgulayarak, "Biz onlardan sakin oynamayı başardık. Onların sertliğine aynı sertlikle cevap verdik. Özellikle kalecimiz Milan'ın çok iyi performansı ve diğer oyuncularımızın görevlerini en iyi şekilde yapmaları, maçı bize getirdi" diye konuştu.

Göztepe Antrenörü Feridun Dolak ise oyuna kötü başladıklarını, hücumda hatalar yaptıklarını, bu nedenle ilk yarıyı faklı yenik kapattıklarını söyledi.

Maçın ikinci yarısında toparlandıklarını ama bunun yeterli olmadığını belirten Dolak, "Kenardan gelen oyuncularımız daha iyi oynadı ama bu da yetmedi. Amasya Taşova YİBO'yu tebrik ediyorum. Biz de bu yenilgiden ders alacağız, eksiklerimizi giderip önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement