Hentbolda Yenimahalle Belediyespor Şampiyonluğa İnanıyor - Son Dakika
Spor

Hentbolda Yenimahalle Belediyespor Şampiyonluğa İnanıyor

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off finali ilk maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor'a deplasmanda 27-26 yenilerek seride 1-0 geriye düşen Yenimahalle Belediyespor, şampiyonluğa inanıyor.

21.05.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off finali ilk maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor'a deplasmanda 27-26 yenilerek seride 1-0 geriye düşen Yenimahalle Belediyespor, şampiyonluğa inanıyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, Antalya'daki ilk maçta şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ancak şampiyonluğa olan inançlarının eksilmediğini söyledi.

Şampiyonluk serisini AA muhabirine değerlendiren başkan Bolatcan, oyuncuların maçtan önce kendilerini çok fazla motive ettiklerini, bunun da takıma olumsuz yönde yansıdığını ifade etti.

Oyuncuların seride bundan sonra oynanacak maçları kazanacaklarına inandığını belirten Bolatcan, "Ankara'da oynanacak ikinci ve üçüncü maçları aldıktan sonra Antalya'dan da şampiyonluk kupasıyla Ankara'ya geliriz diye düşünüyorum" dedi.

"Şampiyonluk kupasını Ankara'ya getireceğiz"

"Şampiyon olacağız. Çünkü bu saatten sonra söylenecek başka bir şey yok" diyen Bolatcan, şöyle devam etti:

"Tabii ki alınan yenilgi nedeniyle takımda bir üzüntü yaşanıyor. Bu üzüntüyü bizler de yaşıyoruz. Motivasyon olarak hiçbir sıkıntımız yok. Gerçekten biz inanıyoruz. Sezona kupayla başlamıştık. Serdar Eler hocam bizim adımıza sezon başında 'ikincilik bile bizim için başarısızlıktır' şeklinde açıklama yapmıştı. Bu sezon iki kupayı kazandık. İnşallah söz verdiğimiz şampiyonluk kupasını da Ankara'ya getireceğiz."

Sezon başında ilk önce Süper Kupa, ardından da Türkiye Kupası'nı müzelerine taşıdıklarını hatırlatan Mesut Bolatcan, "Şimdi de şampiyonluk kupası peşindeyiz. Herkes şampiyonluğa inandı. Şampiyon olacağız. Çünkü bu saatten sonra söylenecek başka bir şey yok. Benim oyuncularım gücü bu değil" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbolda Yenimahalle Belediyespor Şampiyonluğa İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement