Hentbolda Yılın En İyileri Belirleniyor - Son Dakika
Güncel

Hentbolda Yılın En İyileri Belirleniyor

Hentbol Magazin dergisi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Yılın Hentbol Ödülleri" töreninde 2013-2014 sezonunun başarılı isimleri ödüllendirilecek.

05.11.2014 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 yılından bu yana düzenlenen "Yılın Hentbol Ödülleri" töreni, 7 Kasım Cuma akşamı, Kartal Titanic Business Otel'de gerçekleşiyor. Hentbol Magazin dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde 2013-2014 sezonunda tüm mevkilerdeki en iyi kadın ve erkek oyuncuların yanı sıra Yılın Genç Oyuncusu, En Değerli Oyuncu, Yılın Hakem Çifti, Yılın Yöneticisi ve Yılın Takımı gibi ödüller de sahibini bulacak. Gecede, Türk Hentboluna katkıları nedeniyle, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun kurucusu ve ilk başkanı merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim adına verilen "Yaşar Sevim Özel Ödülü" de sahibini bulacak.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Yılın Hentbol Ödülleri" töreni adeta Türk hentbolunun tüm yıldızlarının bir araya geldiği bir gece olacak. Gecede ayrıca 20 Eylül 1979 tarihinde ilk kez Mısır ile karşılaşan ve bu yıl 30. yılını kutlayan A Erkek Milli Takımı'nın sporcuları da bu özel günün anısına plaket alacaklar. Bugün pek çoğu Türk hentbolunda antrenör, yönetici ve gözlemci olarak görev yapan ilk A Milli Takım'ın sporcularına ödülleri, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu tarafından takdim edilecek.

"Yılın Hentbol Ödülleri" bu yıl ilk kez hentbol severlerin oylarıyla belirlendi. Ağustos ve Eylül aylarında ntvspor.net web sitesi üzerinden her kategori için belirlenen üçer aday arasından seçimini yapan hentbol severler, böylece 2013-2014 sezonunun en başarılı isimlerini belirlediler. 4 binin üzerinde kişinin oy kullandığı "Yılın Hentbol Ödülleri" gecesinin sunuculuğunu ise yine eski bir hentbolcu olan Hüseyin Erkenci yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hentbolda Yılın En İyileri Belirleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement