Hepar'dan Selçuk Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hepar'dan Selçuk Ticaret Odası'na Ziyaret

Hepar\'dan Selçuk Ticaret Odası\'na Ziyaret

HEPAR Selçuk İlçe Başkanı Ali Adıgüzel ve beraberindeki ilçe yöneticileri, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurunu ziyaret etti.

22.07.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HEPAR Selçuk İlçe Başkanı Ali Adıgüzel ve beraberindeki ilçe yöneticileri, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurunu ziyaret etti.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan HEPAR İlçe Başkanı Ali Adıgüzel, kendilerinin de yeni göreve başladıklarını belirterek; yaklaşık 7 ay önce Genel Başkanları Osman Pamukoğlu tarafından açılan ilçe teşkilatını tamamen üyelerin kendi imkanlarıyla yürüttüğü partisinin üye sayısını artırdıklarını ifade etti. Göreve geldiği günde 40 üyesi olan HEPAR'ın bugün 120 üyeye ulaştığını belirten HEPAR İlçe Başkanı Ali Adıgüzel, sivil toplum kuruluşlarının ticarette büyük önemi olduğunu, bu anlamda parti olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını kaydetti.

Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, herkesin arkasında durduğu bir siyasi duruş olduğunu, ancak bu siyasi duruşun Türkiye'ye yansımaları olduğunu söyledi. Bu kapsamda ilçedeki tüm siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelerek konuyu detaylarıyla değerlendirdiklerini ifade eden Yolcu, siyasi parti temsilcilerine; "Türkiye siyasetinde rakip olabilirsin, ama yaşadığın ilçe Selçuk için rakip olunmamalıdır" diyerek, Selçuk Ticaret Odası olarak her parti için, her kurum için köprü olacaklarını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hepar'dan Selçuk Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement