Hepsiburada.com'dan Anneler Günü İçin "Hediye Bulucu" Servisi - Son Dakika
Güncel

Hepsiburada.com'dan Anneler Günü İçin "Hediye Bulucu" Servisi

Hepsiburada.com\'dan Anneler Günü İçin "Hediye Bulucu" Servisi

Anneler Günü için sunduğu sınırsız hediye seçeneğini Gülben Ergen'in rol aldığı bir reklam filmi ile müşterilerine anlatan hepsiburada.

05.05.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anneler Günü için sunduğu sınırsız hediye seçeneğini Gülben Ergen'in rol aldığı bir reklam filmi ile müşterilerine anlatan hepsiburada.com, annesine hediye almak isteyenlere online alışverişin avantajlarını yaşatıyor.

Hepsiburada.com, hediye seçmekte zorlanan müşterilerine de "hediye bulucu" servisiyle en uygun ürünü seçme konusunda yardımcı oluyor. Hepsiburada.com uygun fiyatlara hediye seçeneklerini müşterilerle buluşturmakla birlikte, onları binlerce ürün arasından hediye seçme telaşından da kurtarıyor. Online hediye alışverişini kolaylaştıran "hediye bulucu" uygulaması, istenen fiyat ve yaş aralığına uygun hediye seçeneklerini bir tıkla kullanıcıların karşısına çıkarıyor.

Hepsiburada.com müşterileri, Anneler Günü'nde 27 farklı kategoride 1 milyondan fazla ürün için yüzde 90'a yaklaşan büyük indirimlerden ve peşin fiyatına 9 taksit gibi avantajlardan yararlanıyor.

iPhone 5s'te iddialı fiyat

Hepsiburada.com'da teknolojiyi seven anneler için dünyaca ünlü markaların son model telefonları yer alıyor. Apple Türkiye garantili iPhone 5s, yüzde 19 indirimle 1,299 liraya satılıyor. iPhone 5s, iddialı fiyatıyla annesine güzel bir hediye almak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. iPhone 5s'i alan Denizbank müşterileri ise 36 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Hepsiburada.com'un diğer cep telefonu seçenekleri arasında yer alan; Samsung, LG, HTC, Nokia, Sony, Huawei, General Mobile, Asus, Vestel, Microsoft gibi markalarda yüzde 34'e varan cazip indirim fırsatları bulunuyor.

Ütü satışları rekor kırıyor

Hepsiburada.com'da annelerin ev işlerini kolaylaştıran ürünlerde kaçırılmayacak kampanyalar var. Özellikle ütü satışlarında tüketicilerin yoğun ilgisiyle rekor kırılıyor. Ütü fiyaliraarı 89 liradan başlıyor. Ayrıca tost makinelerinde yüzde 40, midi fırınlarda yüzde 50, çay makinelerinde ise yüzde 40'a yakın indirimler var. Elektrikli süpürgelerde ise indirim oranı yüzde 64'ü buluyor.

Birkenstock terlikte sepette ekstra yüzde 15 indirim

Hepsiburada.com'da sıcak yaz ayları öncesinde Birkenstock Gizeh terlikler, yüzde 17'lik indirimle 149,00 liraya satın alınabiliyor. Popüler Birkenstock terlikler için sepette ekstra yüzde 15 indirim uygulanıyor. Anneler Günü için hediye seçmekte zorlanan kullanıcılar, aynı zamanda Colin's, LC Waikiki, DeFacto, Yargıcı, U.S Polo, Lacoste, Collezzione, Roman, Exquise, NG Style, Il'mio ve Faik Sönmez gibi lider moda markaların son kreasyonlarından çeşitli kombinler yaratarak da annelerini mutlu edebiliyor.

Parfüm seçeneklerinde yüzde 70'e varan indirimler

Hepsiburada.com, Anneler Günü'nün klasikleşmiş hediyelerinden parfümlerde de önemli indirim fırsatları yarattı. Hepsiburada.com kullanıcıları, Dkny Be Delicious Electric Bright Crush parfümünü yüzde 53 indirimle 149 lira yerine 69.90 liraya, Calvin Klein Euphoria'yı yüzde 64 indirimle 359 lira yerine 129.91 liraya alabiliyor. Ayrıca Avon, She, Yves Saint Laurent, Dior, Burberry, Chanel, Kenzo, Bvlgari, Hugo Boss, Armani ve Dolce & Gabbana'nın her zevke uygun seçenekleri de hepsiburada.com'a yer alıyor.

Kol saatinde yüzde 88'e varan dev indirim

Annelerin en beğenecekleri hediye seçenekleri arasında yer alan kol saatlerinde indirim oranları yüzde 80'in üzerine çıkıyor. Armparty Coliseum kol saati modelleri yüzde 88 indirimle 29,90 liraya satılıyor. Casio modellerinde yüzde 38'e varan, Michael Kors modellerinde ise yüzde 49 indirim var.

Takılarda yüzde 90'a yaklaşan indirimler

Takı seven anneler için de hepsiburada.com'da sayısız seçenek var. Gümüş kolyeler 39,90 liradan başlıyor. İnci küpe, bileklik ve kolye seti yüzde 80 indirimle 79.90 lira. Altın taşlı sonsuzluk kolyesi yüzde 59 indirimle 127,62 lira. Swarovski taşlı kolye, küpe, beştaş yüzük seti ise yüzde 86 indirimle 99.90 liraya satılıyor. Annelerini sevindirmek isteyenler hepsiburada.com'da daha pek çok uygun fiyatlara takı bulabilir.

(Fotoğraflı)

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hepsiburada.com'dan Anneler Günü İçin 'Hediye Bulucu' Servisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement