Hepsiburada.com ve Kanal D'ye 'Lovemarks' Ödülü - Son Dakika
Güncel

Hepsiburada.com ve Kanal D'ye 'Lovemarks' Ödülü

Hepsiburada.com ve Kanal D\'ye \'Lovemarks\' Ödülü

Haber: Taner YENER - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA Dünya'nın ve Türkiye'nin önde gelen pazarlama, iletişim ve yaratıcılık liderlerinin buluşma noktası olan 'Brand Week Istanbul 2015' etkinlikleri kapsamında bu yıl 8'cisi düzenlenen "Lovermarks" ödülleri sahiplerini buldu.

20.11.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Taner YENER - Kamera: Yaşar KAÇMAZ/ İstanbul DHA

Dünya'nın ve Türkiye'nin önde gelen pazarlama, iletişim ve yaratıcılık liderlerinin buluşma noktası olan 'Brand Week Istanbul 2015' etkinlikleri kapsamında bu yıl 8'cisi düzenlenen "Lovermarks" ödülleri sahiplerini buldu. E-Ticaret kategorisinde Hepsiburada.com, en iyi TV Kanalı kategorisinde ise Kanal D ödülün sahibi oldu.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 'Brand Week Istanbul 2015' etkinlikleri kapsamında MediaCat ve Ipsos işbirliğiyle bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Lovemarks 2015' ödülleri de bugün sahiplerini buldu. E-Ticaret kategorisinde ödülü Hepsiburada.com alırken, "en iyi TV Kanalı" Kanal D seçildi. Ödüller, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve Ipsos Başkanı Vural Çakır tarafından kazanan marka temsilcilerine takdim edildi.

GÜÇLÜ BİR EKİP VAR

Hepsiburada.com Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı (CMO) Özgür Doğan, "Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu ödül müşteri memnuniyetine de büyük katkı yapıyor. Bu açıdan bakıldığında bizim için çok önemli. Markanın arkasında çok kuvvetli bir ekip var. Ödül alan markalara baktığım zaman bizim için önemli bir konu daha var. Ödül alan markaların hepsi bizim ortaklarımız arasında. Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim" dedi.

GURUR VERİCİ

Türkiye'nin en iyi TV Kanal'ı seçilen Kanal D adına ödülü Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Eryılmaz aldı. Törende konuşan Eryılmaz, "Bizim için gurur verici bir şey. Bu ödül için herkese çok teşekkür ederim" dedi.

İŞTE 2015'İN EN SEVİLEN MARKALARI

Beyaz Eşya: Arçelik

Otomotiv: BMV

Kredi Kartı: Bonus Kart

Fast Food: Burger King

Meyve Suyu: Cappy

İçecek: Çaykur

Şampuan: Elidor

Deodarant: Rexona

Ambalajlı Su: Erikli

Bulaşık Detarjanı: Fairy

Sabun: Hacı Şakir

E-ticaret: Hepsiburada.com

TV Kanal: Kanal-D

Cep Telefonu: Samsung

GSM: Turkcell

Ev elektroniği: Samsung-Arçelik

Kahve: Nescafe

Bisküvi: Ülker

Süpermarket: Migros

Süt ve süt ürünleri: Sütaş

Elektronik market: Teknosa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hepsiburada.com ve Kanal D'ye 'Lovemarks' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement