Her Alışveriş Tekerlekli Sandalyeye Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Her Alışveriş Tekerlekli Sandalyeye Dönüyor

Her Alışveriş Tekerlekli Sandalyeye Dönüyor

Türkiye Sakatlar Derneği ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği(TOFD): İstanbul Markalar çadırında hayırseverler ile buluşuyor.

09.12.2016 09:07  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Yenibosna Koçtaş Otoparkında kurulan çadırdan elde edilen gelir ile TSD ve TOFD'ye tekerlekli sandalye ve kıyafetler bağışlanacak. 25 Kasım 2016'da açılan ve 28 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek olan İstanbul Markalar Çadırında, yüzde 90'a varan indirimler alışveriş severleri bekliyor.

Uygun fiyata yaptıkları alışverişlerle hayır işlemek isteyenler için, yılın göz kamaştıran son büyük indiriminde adres İstanbul Markalar Çadırı oldu. Birbirinden büyük markaların bir araya geldiği çadırda montlardan terliklere ayakkabılardan giyime kadar binlerce ürün büyük indirimlerle satışa sunulacak. Başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi ile de fark yaratan Markalar Çadırı, elde edilen gelir ile Türkiye Sakatlar Derneği ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalyeler bağışlayacak. Aynı zamanda dernek üyelerinin hazırladığı el ürünleri, sanat eserleri de Markalar Çadırında sergilenecek, alıcıların beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Alışveriş Tekerlekli Sandalyeye Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement