Her Cuma Yeni Sinemada Bu Hafta Güzel Günler Göreceğiz - Son Dakika
Güncel

Her Cuma Yeni Sinemada Bu Hafta Güzel Günler Göreceğiz

"Her Cuma Yeni Sinema" etkinliği kapsamında, Hasan Tolga Pulat'ın "Güzel Günler Göreceğiz" filmi bir hafta boyunca Levent Kültür Merkezinde.

20.03.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ" BU HAFTA LEVENT KÜLTÜR MERKEZİ ONAT KUTLAR SAHNESİNDE

Yeni Sinema Hareketi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliği kapsamında, Hasan Tolga Pulat'ın "Güzel Günler Göreceğiz" filmi bir hafta boyunca Levent Kültür Merkezinde.

""Güzel Günler Göreceğiz" bir gün içinde İstanbul'da geçer. Beş farklı karakterin günlük hayatta kesişen yolları ve farkında olmadan birbirlerinin hayatına müdahalelerini anlatır. Film, doğrusal olmayan kurgusu ile bütün hikayeleri iç içe geçirerek anlatır. Bir günlük zaman dilimi; geriye, şimdiye ve ileriye atlanarak ilerler."

Senaryosunu Emre Kavuk'un yazdığı ve Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" 48. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film", "En İyi Senaryo", "En İyi Kurgu" ve "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödüllerini aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Nesrin Cavadzade, Buğra Gülsoy gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

21 Mart 2014 cuma günü, saat 19.00'da gerçekleşecek olan gösterimin ardından Hasan Tolga Pulat, Nesrin Cavadzade, Buğra Gülsoy ve Barış Atay izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Koordinasyonu Katadrom Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen ücretsiz etkinlik, önümüzdeki hafta, genç yönetmen Deniz Çınar'ın 'İçimdeki Çember' filmiyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Cuma Yeni Sinemada Bu Hafta Güzel Günler Göreceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement