Her Maç Final" - Son Dakika
Spor

Her Maç Final"

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Mete Babaoğlu, "Önümüzdeki 5 maça kazanmak için çıkacağız, her maç final niteliğinde olacak" dedi.

08.04.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaoğlu yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Aliağa Petkim'i 82-74 yendiklerini hatırlatarak, galibiyetin takıma moral verdiğini söyledi.

Ligin 26. haftasında TOFAŞ'ı konuk edeceklerini belirten Babaoğlu, "TOFAŞ, çok formda bir takım, iyi de basketbol oynuyor. Zor maç olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Babaoğlu, ligde tutunabilmeleri için kalan 5 maçın kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki 5 maça kazanmak için çıkacağız, her maç final niteliğinde olacak. Bugüne kadar kaybettiğimiz maçlarda da iyi oyun sergiledik. Ligde her takımı yenebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Ligde kalan 26 haftada 7 galibiyet ve 18 mağlubiyetle 14. sırada bulunan Mersin ekibinde, Ali Karadeniz 15,4 sayı ortalamasıyla takımın en skorer oyuncusu olarak öne çıkarken, Jordan Theodore da 4,2 asist ortalamasına sahip.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Her Maç Final' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement