Her Öğrencinin Dikili Bir Ağacı Oldu - Son Dakika
Yerel

Her Öğrencinin Dikili Bir Ağacı Oldu

Her Öğrencinin Dikili Bir Ağacı Oldu

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde öğrencilere yeşili ve ağacı sevdirmeyi hedefleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren 75. Yıl ilkokulunda okuyan öğrencilere çam fidanı diktirdi.

26.03.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde öğrencilere yeşili ve ağacı sevdirmeyi hedefleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren 75. Yıl ilkokulunda okuyan öğrencilere çam fidanı diktirdi.

Gediz Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen 150 çam ağacının Hatıra Ormanına dikimi ile ilgili ilçede bu gün geniş kapsamlı bir etkinlik düzenlendi.

Şölen havasında geçen etkinliğe Şaphane Kaymakamı Asım Solak, Şaphane'nin CHP'li Belediye Başkanı Rasim Daşhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Bayri, bazı daire müdürleriyle 75. Yıl okul yöneticileri öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Minikleri sevindiren etkinlik sayesinde bu gün dikilen 150 çam fidanı ile birlikte 75. Yıl hatıra Ormanındaki ağaç sayısı Bin 150 oldu.

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz ilçede faaliyet gösteren 75. Yıl İlkokulunda okuyan 150 öğrencinin diktiği fidanlarla şimdiden birer ağacı bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin fidanları dikerken kendi aralarında keyifli konuşmalarına ve bilgi alışverişine tanık olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, "Ağaç dikimi esnasında yarının büyüğü öğrencilerimizin kendi aralarında keyifli konuşmalarına ve bilgi alışverişinde hep birlikte tanık olduk. Toprağında zevkini alan öğrencilerimiz fidanlara can suyu vermeyi ihmal etmediler. Daha sonra da diktikleri fidanların üzerine sınıflarını ve isimlerini yazdılar. Bizlerde öğrencilerimize şimdiden doğal yaşamı sunmanın yanı sıra doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız." diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Öğrencinin Dikili Bir Ağacı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement