Her Şey Çalışanların ve Adanalıların Güvenliği İçin - Son Dakika
Yerel

Her Şey Çalışanların ve Adanalıların Güvenliği İçin

Her Şey Çalışanların ve Adanalıların Güvenliği İçin

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Fatih Karayandı, İş Sağlığı Ve Güvenliği Şube Müdürü Mehmet Özsöyler’le, İş Sağlığı Uzmanı Hasan Nar, Adana Büyükşehir Belediyesinin Yüreğir-Serinevler yerleşkesindeki müdürlük binasında İtfaiye Daire Başkanı Gazi İlbarshan Alpman’ı makamında ziyaret ettiler.

15.08.2014 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Fatih Karayandı, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mehmet Özsöyler'le, İş Sağlığı Uzmanı Hasan Nar, Adana Büyükşehir Belediyesinin Yüreğir-Serinevler yerleşkesindeki müdürlük binasında İtfaiye Daire Başkanı Gazi İlbarshan Alpman'ı makamında ziyaret ettiler.

Sağlık İşleri Dairesi yöneticileri, itfaiye çalışanları ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında İtfaiye Daire Başkanı Gazi İlbarshan Alpman'a iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi verildi.

Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Fatih Karayandı ve beraberindeki ekip, İtfaiye Daire Başkanlığı'nın çalışma alanını gezerek, çalışanlara da iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi aktardı. Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı, beraberindeki ekiple Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Müdürlüğü'nde de çalışanlar ve çalışmalar hakkında bilgi edindikten sonra, iş sağlığı ve güvenliği hakkında kısa eğitim verip, önerilerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Şey Çalışanların ve Adanalıların Güvenliği İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement