Her Şey Mümkün"Ün Ankara Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Her Şey Mümkün"Ün Ankara Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Alper Babayağmur'un üstlendiği Her Şey Mümkün filminin galası, filmin başrol oyuncuları Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'in katılımıyla gerçekleştirildi.

20.05.2017 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Alper Babayağmur'un üstlendiği Her Şey Mümkün filminin galası, filmin başrol oyuncuları Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen gala öncesi filmin yapımcısı Binali Kılıç, yönetmen Babayağmur, başrol oyuncuları Akın, Dikinciler, Mehtap Bayrı ile Bahtiyar Engin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ankaralı biri olarak filmin galasında Ankaralılarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Babayağmur, "Bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok inanarak ve çok güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum." dedi.

Filmin yapımcısı Kılıç ise Ankara'da böyle bir çalışmanın gerçekleştirilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını aktararak, bunun gibi başka projelere de imza atacaklarını söyledi.

"Her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayalimizin filmi"

Oyuncu Azra Akın ise duygularını "Ankara'da olmaktan çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir enerjiyle çalıştık ve bunun da filmimize yansıdığını düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz." sözleri ile dile getirdi.

Galaya ilgi gösteren herkese teşekkürlerini ileten Yetkin Dikinciler de şunları söyledi:

"İki gün önce İstanbul galamızı yaptık ama Ankara'yı da heyecanla bekledik. O kadar güzel bir günde denk geldik ki başkent Ankara'ya, öncelikle hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. İlkler çok heyecanlıdır, çok güzeldir. Biz de Alper Babayağmur'un ilk uzun metrajlı çalışmasında onun heyecanını paylaştığımız için çok mutluyuz. Umuyoruz her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayalimizin filmi, sizlere de güzelliklerle geçer, güzel zaman geçirirsiniz."

Müthiş bir ekibin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Mehtap Bayrı da "İyi ki sinema var." ifadelerini kullandı.

Bahtiyar Engin ise "Ankara'da olmak bir sanatçı için her zaman onur verici bir şeydir. Anıtkabir'in eteğinde, Cumhuriyet'in başkentinde bir sanatçı gibi karşılanmak büyük onur bizim için. Ankara'nın yüzünün sadece Şafak Sezer'den ibaret olmadığını kanıtladığı için Binali Bey'e ve Alper'e de çok teşekkür ederiz. Bir tiyatro adamı olarak Ankara'ya biz aramızda 'tiyatronun, sanatın kalesi' deriz ve o kaleyi sapasağlam ayakta tuttuğunuz için çok teşekkür ederim." dedi.

Bugünden itibaren sinemalarda

Bugünden itibaren sinemaseverlerle buluşan Her Şey Mümkün'ün yapımcılığını Kılıç, yönetmenliğini Babayağmur, yardımcı yönetmenliğini ise Cüneyt Özen üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Dikinciler ve Akın'ın yanı sıra Levent Ülgen, Mehtap Bayrı, Goncagül Sunar, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Hakan Akkaya ile ünlü radyoculardan Bay J, Cem Arslan, Hop Dedik Ayhan ve usta oyuncu Haldun Dormen yer alıyor.

Her Şey Mümkün"Ün Ankara Galası Yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Her Şey Mümkün'Ün Ankara Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.


Advertisement