Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi - Son Dakika
Yerel

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi

İHH Hizan temsilcisi Murat Yaşar, Kaymakam İnci'yi ve ilçedeki okulları ziyaret ederek "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi'ni tanıttı.

03.12.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Hizan temsilcisi Murat Yaşar, Kaymakamı Sedat İnci'yi ve ilçedeki okulları ziyaret ederek "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi hakkında sunum yaptı.

İlçedeki okullarda İHH, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen ortaklığında yürütülen "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi hakkında öğrencilere bilgi veren Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeyle çocukların küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever ve başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetiştirilmesini esas aldığını belirtti.

Yaşar, "Bu kampanyayla savaş, doğal afet, yoksulluk ve hastalık gibi sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, gıda, giyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için ülkemizdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, özel okul ve Kur'an kurslarındaki öğrencilerimize katkı sağlaması hedeflenmektedir" dedi.

Daha sonra Yaşar ve İHH Bitlis temsilcileri Fırat Kıranşal, Servet Özyurti, Rahmetullah Kaya ve Lütfullah Sakci, Hizan Kaymakamı Sedat İnci'yi makamında ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnci, İHH temsilcilerine teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement