Her Ünlü Mutlaka Kendini Beğenir! - Son Dakika
Magazin

Her Ünlü Mutlaka Kendini Beğenir!

Her Ünlü Mutlaka Kendini Beğenir!

'Patron Mutlu Son İstiyor' filmi için kamera karşısına geçen Ezgi Mola ve Murat Başoğlu; filmi ve rollerini anlattı.

11.01.2014 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EZGİ MOLA

ÇIKAN AŞK İDİALARINA ÜZÜLMEDİM

'Patron Mutlu Son İstiyor' filmindeki senarist olsaydınız, filme mutlu bir son mu yazardınız?

Benimki de sanırım üç aşağı beş yukarı aynı son olurdu. Seyirci olarak 'İyi ki 'Sinan' filmin sonunda biraz gaza getiriliyor' diyorum ve orada yaşananlara çok mutlu oluyorum.

Canlandırdığınız 'Eylül' karakteri ilişkisinde gelgitler yaşıyor ve cesur bir karar veriyor. Siz ilişkilerinizde cesur hareket eder misiniz?

Ben de cesur hareket ederim. Kalbimin sesini çok dinlerim. Bunun bana kötü dönüşü hiç olmamıştır. İş konusunda da böyleyim. Ben tekniği kuvvetli bir oyuncu muyum bilmiyorum ama içgüdüleri kuvvetli bir oyuncuyum.

İlişkilerinizde sorgulayıcı bir yapınız var mıdır?

Her şeyi sorgularım. Hayatta her zaman her şeye şüphe ve şaşkınlıkla bakan biri olduğum için sorgulamayı da severim.

Sizin de filmdeki gibi 40 gün 40 gece düğün hayaliniz var mı?

Bu tip hayaller tek başınıza kurduğunuzda tatlı olmuyor. Bana bunu hissettirecek bir ilişki yaşıyorsam, ömrümün her günü balayıyla geçsin diyebilirim.

Romantik misiniz?

Çok romantiğim. Sürprizlere bayılırım. Mutluluktan hüngür hüngür ağlayabilirim.

BİRBİRİMİZİ BİLİYORUZ

Filmde Murat Başoğlu'nun oynadığı 'Faruk' karakteri ünlü ve kendisine aşık bir adam... Peki ünlülerin hepsinde benzer bir durum var mı?

Her ünlü mutlaka kendini beğenir. Ben de kendimi beğeniyorum; kimilerinde durum daha farklı oluyor. "Benim sağ profilim daha iyi, oradan çekin" diyor. Kimilerinin evinin her köşesinde kusursuz fotoğrafları bulunur. Ben de her gün İnstoş'a (İnstagram) fotoğraflarımı koyuyorum. (Gülüyor)

Tolga Çevik'le hakkınızda çıkan aşk haberleri sizi üzdü mü?

Ben üzülmedim çünkü iki hafta önce lise arkadaşımla, üç hafta önce Togan'la (Gökbakar), birkaç ay önce de Şahan (Gökbakar) ile aşk haberim çıkmıştı. Üzülmek istesem de üzülemem ki... Birbirimizin kafasına silgi attığımız arkadaşımla aşk haberim çıktı; daha ne diyeyim! Tolga beni, ben Tolga'yı biliyorum. Neden üzüleyim ki? Böyle şeyler hep olacaktır.

Hayatınızda biri olmadığı için mi bu tarz yakıştırmalar yapılıyor?

Herhalde onun da etkisi vardır. Yanımda birini görmedikleri için olabilir...

MURAT BAŞOĞLU

NE KADAR YAKIŞIKLI BİR ADAMIM!

10 yıl ara verdikten sonra televizyon dünyasına hızlı bir dönüş yaptınız. Arayı bu kadar çabuk kapatacağınızı düşünüyor muydunuz?

Televizyonu çok başarılı bir dönemde bırakmıştım. Sonra bir ara dönmek istedim ama kesin karar vermemiştim. İşimi iyi yapan bir adamım. Benim gibi işine sahip çıkan ve işini iyi yapan bir adam piyasada az var. Şanslıyım ki, yer aldığım işler beni yeniden parlattı.

Ön planda olduğunuz bir dönemde her şeyi bıraktınız; unutulma korkusu yaşamadınız mı?

Dışarı çıktığımda yine tanınıyordum. 'Sabah Şekerleri' çok etkiliymiş, bu nedenle unutulmadım.

'Patron Mutlu Son İstiyor' filmiyle sinemaya da adım attınız. Sizin için nasıl bir deneyim oldu?

Sinema, yapmak istediğim işlerden biriydi. Birileri iş yaparken 'Neden aralarında yokum?' diye hayıflanırsınız ya, ben öyle bir kadroda yer aldım. Rol de bana biraz yakın olunca, daha kolay kıvırdım.

O BAKIŞIMI YİNE ATTIM

Filmde canlandırdığınız 'Faruk' ünlü bir oyuncu, önceliği kendisi olan ve kendini çok beğenen bir adam. Onu canlandırırken ne hissettiniz?

Her ünlünün içinde bir 'Faruk' vardır. Önemli olan onu ne kadar dizginlediğiniz... 'Faruk'u çok iyi tanıyorum. Çünkü hayatımda çok 'Faruk' var. Çevremde gözlemlediğim ve bazen de kendi yaptığım tavırları içinde bulduğum bir adam.

Eşiniz ve çocuğunuz filmi izledi mi?

Eşim henüz izlemedi. Oğlum izledi ve "Çok yakışıklı çıkmışsın ama benim kadar değil" dedi. Evde o halimle çok dalga geçerim, aynaya bakıp "Ne kadar yakışıklı adamım" derim. Biri oğluma yakışıklı deyince "Benden sonra demek istediniz sanırım" derim!

'Sabah Şekerleri' dönemindeki beş numaralı bakışınızı filmde de atmışsınız...

Doğaçlama gelişti ve biraz kendime göndermeydi. "O dönemde Tarkan kadar popülerdim. Üzerime kızlar saldırırdı" diyorum, insanlar şaşırıyor. Ama karşınızda popülerlik anlamında bunlara doymuş bir insan var. 25 yaşında yaşadım ben bunları.

Eşinizle boşanmanın kıyısından döndüğünüz yazılmıştı. Aranız düzeldi mi?

Şu ara düzeltmeye çalışıyoruz. Çok gezen bir adam değilim; evimin dibindeki spor salonuna gidiyordum sadece. Spor yaptığınızda düzenli bir hayata geçiyorsunuz. Ama iş temposu zor. Malum bizim işlerin düzenli bir saati yok. İş tempom artınca sorunlar yaşamıştık ama yavaş yavaş aşıyoruz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Her Ünlü Mutlaka Kendini Beğenir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement