Her Yerde Aranıyordu! PKK'ya Eleman Kazandıran Eski Milli Okçu Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Her Yerde Aranıyordu! PKK'ya Eleman Kazandıran Eski Milli Okçu Yakalandı

Hem terör örgütü PKK üyesi olduğu hem de örgüte eleman kazandırdığı gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı bulunan eski milli okçu S.M., Kurtalan'da yakalandı.

13.04.2016 11:04  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Kurtalan'da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah erken saatlerinde bir eve düzenlenen operasyonda terör örgütü üyesi eski milli okçu S.M., yakalandı.

UZUN ZAMANDIR HER YERDE ARANIYORDU

Terör örgütünün dağ kadrosuna eleman kazandırmak, silahlı terör örgütü üyesi olmak suçlamalarıyla hakkında tutuklama kararı bulunan ve uzun zamandır her yerde aranan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle adli makamlara sevk edilecek.

Her Yerde Aranıyordu! PKK\'ya Eleman Kazandıran Eski Milli Okçu Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Her Yerde Aranıyordu! PKK'ya Eleman Kazandıran Eski Milli Okçu Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • HOCANIZI IYI DINLEYIN !!!!!!: O HAINI BANA GETIRIN CEZASINI BEN VERMEK ISTIYORUM 37 0 Yanıtla
  • selim: KOLUNA CH NİN RESMİNİ KAZITMIŞ HAİN İSLAH OLMAZ ZALİM KAFASINA SIKAMADINIZ MI BE 22 2 Yanıtla
  • Zaza. 13: Bu bilalı niye kimse. Tutuklamiyor. Hem hırsılık yapiyor hemde işide eleman topluyo 14 10 Yanıtla trabzon 61,: bilal sana ne yaptı biz ne cumhurbaşkanları gördük 70 cent e muhtaçtın nankör,,,,,, 3 0 Trbz10: Etekli hain buraya da mı çıktın? 1 0
  • Hak58: Genç milli okçular bu hainin üstüne atış talimi yapsınlar 17 1 Yanıtla
  • 15 yıl sonra : olacak olacak az kaldı türkiye bu beladan da kurtulacak 11 3 Yanıtla
  • Gruzin: niye yakalıyorsunuz Ama doğru bu ülkede demokrasi var değil mi? şeker çalan 15 yıl polisimize mermi atan molotf atan 3 yılda çıkıyor..! tabi bizler 4. aydan sonra %35 vergi veriyoruz bu paralarlada iyice besleyin içeride 5 2 Yanıtla
  • son söz: bence türk devleti özellikle mit kandildeki kendi pkk elemanlarını etkisizleştirirse kürtlerde pkk ya destek vermez.kahrolsun pkk.alçak pkk. 3 2 Yanıtla
  • SONUNDA: eninde sonunda bu ülkede terör eylemi yapanlara ve destekçilerine idamı getireceksiniz..ama her geçen gün bedel ödeniyor çok şehit veriyoruz çok 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement