Her Yerde Ayrı Bir Sevgi Seli - Son Dakika
Güncel

Her Yerde Ayrı Bir Sevgi Seli

Her Yerde Ayrı Bir Sevgi Seli

Başkan Kocamaz, "30 Mart Mersin'de değişimin, yeniliğin başlangıç noktası olacaktır"

11.03.2014 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 30 Mart'ın Mersin'de değişimin ve yeniliğin başlangıç noktası olacağını söyledi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Kocamaz'a her yerde ayrı bir sevgi seli oluşuyor.

Yağmurlu havaya rağmen insanların sevgi seli ile karşılaşan Başkan Kocamaz, 30 Mart'tan zaferle çıkacaklarını söyleyerek tüm Mersinlileri 31 Mart'taki bayrama davet etti.

Gülnar'a bağlı Yanışlı ve Sipahili köyleri ile Büyükeceli Beldesini ziyaret eden Başkan Kocamaz, yağmura aldırış etmeden kendisini bekleyen vatandaşlarla kucaklaştı.

Daha sonra Aydıncık ilçesi girişinde büyük bir konvoyla karşılanan Başkan Kocamaz, kent merkezindeki turunun ardından açık hava toplantısına katıldı.

Silifke ilçesine bağlı Atayurt ve Atakent Beldelerindeki açık hava toplantısına katılan Başkan Kocamaz'ı soğuğa rağmen binlerce kişi dinledi.

Konuşmaları sık sık "Başkan Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz" sloganıyla kesilen Başkan Kocamaz gösterilen ilgiye teşekkür etti.

30 Mart seçimin önemini anlatan Başkan Kocamaz, ülkenin çok zor süreçten geçtiğinin altını çizdi.

Başkan Kocamaz, "Gittiğimiz her yerde bir sevgi seliyle, bir sahiplenmeyle, bir ayağa kalkışla, dirilişle ve direnişle beraber oluyoruz. Her zaman söylüyoruz; bizim olduğumuz yerde sevgi vardır, bizim olduğumuz yerde saygı vardır, bizim olduğumuz yerde icraatlar, projeler vardır, bizim olduğumuz yerde hizmet, hak, hukuk, adalet vardır, bizim olduğumuz yerde bereket vardır, bizim olduğumuz yerde Allah'ın izniyle hareket vardır. Korkunun ecele faydası yok, 30 Mart Mersin'de ve Aydıncık'ta değişimin, yeniliğin başlangıç noktası olacaktır" dedi.

Ülke üzerindeki korku imparatorluğunu yıkacaklarını vurgulayan Başkan Kocamaz, "Sandığın başına gidildiği zaman analarınızın ak sütü gibi, helal namusunuz kadar temiz, yaşamınız kadar şerefli oylarınızı o kabinin içerisinde Cenab-ı Allah'la baş başa kalarak kullanacaksınız. İnsanın rızkını önce Allah verir. Kulun vereceği rızk gelip geçicidir. Allah'ın izniyle bu tehditler 30 Mart'ta Büyükşehir'i Milliyetçi hareketçi kadrolar devraldığı andan itibaren ortadan kalkacak ve insanlarımızın bugün çektiği baskılar ve sıkıntılarda kendiliğinden yok olup gidecektir" şeklinde konuştu.

Projelerini anlatan Başkan Kocamaz, Mersin'in sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, "Mersin'in birinci problemi işsizlik onu biliyoruz. Bu zatı muhteremler 12 yıldır Türkiye'nin başına musallat olmuşlar, 12 yıldır bu ülkeyi yönettiklerini söylüyorlar. Peki, hangi problemi çözdüler. Bu kadar insanın işsizliğine nasıl bir çözüm getirebildiler. Maalesef insanları önce fakr-u zaruret içerisinde bırakıyorlar, fukaralığa mahkum ediyorlar, ondan sonrada paketlerle, iş vaatleriyle kandırmaya, onların o halis duygularını istismar etmeye çalışıyorlar. Her şeyin bir başlangıcı var mutlaka bir sonu da olacaktır. Allah'ın izniyle 30 Mart hem Mersin'deki yerel iktidarın hem de Türkiye'deki genel iktidarın sonunun başlangıcı olacaktır. Allah'ın izniyle Mersin'in tümüne hizmet etmek istiyoruz. Projelerimizi hazırladık, ilçe adaylarımızla, teşkilatlarımızla bir araya geldik, projeleri tartıştık, eksikleri tespit ettik ve bu eksikliklerin giderilmesine yönelikte projelerimizi 11 Kasım günü kamuoyunun bilgisine sunduk. O günlerde ne AKP'nin nede CHP'nin adayları belli değildi. O gün bizim projelerimize hayali diyenler bugün bastırdıkları kitapçıklarda bizim projeleri kopya etmişler ve vatandaşlara projeleriymiş gibi yutturmaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı.

Başkan Kocamaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz kendimizi sizden farklı görmüyoruz. Sizden saklayacağımız, sizden gizleyeceğimiz yada mazimizde utanacağımız en ufak bir kara lekemiz yok. Alnımız açık, başımız dik geziyoruz. Bazıları Ankara'da yaptıkları o yanlışların yada o televizyonlarda yayınlanan görüntülerin aymazlığıyla hiç sıkılmadan, utanmadan karşınıza gelip sizlerin o temiz oylarınıza sahip çıkmaya, oylarınıza talip olmaya çalışıyorlar. Siz onlara 30 Mart'ta bunu hesabını sormayacak mısınız? Elbette sormanız gerekir. Çünkü onlara verdiğiniz yetkilerle sizin teslim ettiğiniz tüyü bitmemiş yetimin hakkına dahi el attılar, gasp ettiler. Şu anda ayakkabı kutuları ayakkabılardan daha değerli onlar için. Varsın onlar ayakkabı kutularına sahip çıksınlar ama siz seçim sandığına sahip çıkmak mecburiyetindesiniz.

Allah'ın izniyle bize 30 Mart'tan görev verdiğiniz takdirde Mersin'i sizlerle yöneteceğiz, sizlerle beraber büyüteceğiz ve inşallah sizlerle beraber Mersin'i 13 ilçesiyle birlikte ayağa kaldıracağız. 12 yıldır köylüyle, çiftçiyle, üreticiyle alay edercesine zam üstüne zam yapanlar inşallah o 30 Mart'ın, o sandığın vahametinden korkacaklar, en azından orada bir sarı kart görecekler, o sandığa teslim olacaklar. 12 yıldır bu memlekette bu iktidar var. Sizlere soruyorum 12 yıldır ürettiğiniz ürünlerin fiyatında hiçbir artış oldu mu? Cebinizdeki parada hiçbir artış oldu mu? Yarınınıza güvenle bakabiliyor musunuz? Geleceğinizden emin misiniz? Ama onların sizin o ürünleri üretirken kullandığınız her türlü girdiye ne kadar zam yaptıklarını biliyorsunuz. Mandalina 12 yıldır bahçede 25 kuruş. Ama 12 yıl önce 3 kilo mandalina satıp 1 litre mazot alıyordunuz, o zaman mazot 75-80 kuruştu. Bugün mazot 5 lira. O zaman 3 kilo mandalina satıp 1 litre mazot alıyordunuz, bugün 20 kilo mandalina satıp ancak 1 litre mazot alıyorsunuz. Bunlar sadece o televizyon haberlerindeki gibi değil, onun dışında da sizin cebinize el atmışlar, cebinizdeki 3 kuruşa göz dikmişler ve maalesef sizin cebinizi de boşaltmışlar."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Yerde Ayrı Bir Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement