Her Yerde Büyükşehir Var - Son Dakika
Yerel

Her Yerde Büyükşehir Var

Her Yerde Büyükşehir Var

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 16 ilçedeki 370 noktada Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ölçekli yatırım yaptığını söyledi.

03.02.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 16 ilçedeki 370 noktada Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ölçekli yatırım yaptığını söyledi. Başkan Çelik, baharla birlikte bu yatırımların hizmete açılacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı'nın toplantısına katılarak yatırımlar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin 16 ilçede 370 noktada tabelasının bulunduğunu ve büyük ölçekli yatırımlar yaptığını ifade eden Başkan Çelik, "16 ilçede 370 noktada tabelamız dikili. Bunların her biri milyonluk olan işler. KASKİ ile Kırsal Hizmetler, Yapı İşleri ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın yatırımları devam ediyor. Baharla birlikte bu yatırımların açılışlarını yapacağız" dedi.

"ŞEHRİ DİKEY DEĞİL YATAY BÜYÜTECEĞİZ"

Konuşmasında ilçelere yapılan yatırımları detaylandıran Başkan Mustafa Çelik, ilçelere verilen destekler hakkında da bilgi verdi. Her ilçeye tarım makineleri dağıttıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Tarım makineleri desteğimiz takdir gören bir hizmet oldu. Çiftçilerimiz belki traktör alabiliyor; ama taş toplama makinesi, gübre serme makinesi veya kolektör almaları mümkün değil. Bu makineler biraz daha kolektif kullanılabilecek araçlar. Tarım aletlerini ilçelerdeki ziraat odalarına hediye ettik. İhtiyacı olan makineyi alıyor ve işini görerek geri teslim ediyor. Bu yıl içerisinde ilçelerimizde tarımsal anlamda desteklerimiz artarak devam edecek. Bu destekleri vermekteki asıl gayemiz şehirdeki göçü durdurmak ve insanları doğdukları yerde doyurabilmek. Biz ilçelerimizi geliştirmek ve şehri yatay büyütmek istiyoruz. Zaten olması gereken de budur. Önümüzdeki dönemde şehri dikine değil yatay büyütmek için çalışacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Yerde Büyükşehir Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement