Her Zaman Yanınızdayız Projesi Ekibi Büyük Künye Mahallesindeydi - Son Dakika
Güncel

Her Zaman Yanınızdayız Projesi Ekibi Büyük Künye Mahallesindeydi

Her Zaman Yanınızdayız Projesi Ekibi Büyük Künye Mahallesindeydi

Son olarak Büyük Künye Mahallesinde çalışmalarını tamamlayan ekip, program dahilinde diğer mahallelerde de benzer çalışmaların yürütüleceğini belirtti.

13.10.2016 15:54  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçirilen "Her Zaman Yanınızdayız" isimli sosyal sorumluluk projesi, çalışmalarına köylerde de devam ediyor.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Bu projenin hayata geçirilmesi ile Develimiz güzel bir hizmete kavuşmuştur. Bizler bu toplumda yaşıyorsak ve hele de yönetici konumundaysak herkese sahip çıkmak zorundayız. Bu proje kapsamında Develimizdeki tespit ettiğimiz ve edilecek olan kendi kişisel bakımını yapamayacak durumdaki, yaşlı, engelli, yetim ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin kişisel bakımları yapılmaya başlanmıştır. Ayrıca uzmanlar eşliğinde ruhsal destek de sağlanarak, hayata dair moral ve motivasyonlarını artırarak her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini istiyoruz. Gönüllülük esasına dayalı olan bu projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği olan tüm kurum ve şahıslara tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Zaman Yanınızdayız Projesi Ekibi Büyük Künye Mahallesindeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı
    13:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk yurt dışı ziyaretini 22 Nisan'da Irak'ın başkenti Bağdat'a yapacak. Ardından 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Joe Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gidecek. Ziyaretlerde terörle mücadele, savunma sanayi, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci gibi konular ele alınacak.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi
    13:04 BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi

    BBC Türkçe ekibi, Kahramanmaraş'ta depremden sonra yaptıkları araştırmalarla Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin belgesel ödülünü kazandı. Ekip, kentteki yıkımı detaylı bir şekilde inceleyerek kamu otoriteleri ve üniversitelerin raporlarını inceledi.

  • Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri görüntülendi
    13:04 Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri görüntülendi

    Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde koruma altında olan dağ keçileri, kayalık ve sarp yamaçlarda yiyecek ararken görüntülendi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nin kırmızı listesinde yer alan dağ keçileri, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor.


Advertisement