Herkesin Aleyhine Olacak Önemli Gelişmeler - Son Dakika
Yerel

Herkesin Aleyhine Olacak Önemli Gelişmeler

AK Parti Batman Milletvekilli ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çoğunlukla halkın aleyhinde olan bir dizi yeni gelişmeleri açıkladı.

13.10.2014 08:37  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi kurumlar satılıyor, hastanelerde tedavi masrafı hastalardan karşılanacak, Sigorta Şirketleri Batman'ı gözden çıkardı, istihdam için bayilikler askıya alındı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilmesi düşünülen alanları açıkladı. PTT'den, Botaş'a, TPAO'dan Teiaş'a kadar bir çok kurum müteahhitlere satılacak. Maliye Bakanı Şimşek, "BOTAŞ'ın iletim hatlarının, TEİAŞ'a ait kamu hisselerinin yüzde 49 hissesinin ve TPAO'nun halka arz bölümü, PTT gibi onlarca kurum özelleşecek" dedi.

"SAKIN HASTALANMAYIN!"

Türkiye'de en fazla hasta sirkülasyonunun yaşandığı İlimizde, hasta ve hasta yakınlarına kötü bir haber. Son çıkan kanuna göre, özel yada kamu hastanelerinde tedavi olan, ameliyat olan ve herhangi bir amaçla hastaneye başvuran herkesten, hastanede kullanılan ilaç yada tıbbi malzeme parasının yarısının alınacağı belirtildi.

Bu kanunla beraber, herkesin tedavi ve sağlık harcamalarında önemli bir artış yaşanması bekleniyor.

Ayrıca, yaşanan diğer gelişmelerde de sigorta şirketlerinin Batmanı kara listeye aldığı ve poliçeleri durdurduğu, iş kurmak isteyenlerin almak istediği bayiliklerin de verilmeme tehlikesi altında olduğu belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Herkesin Aleyhine Olacak Önemli Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement