Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış - Son Dakika
Güncel

Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış

Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış

İzmir'de, metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykeli parçalayan Serdar K. isimli şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

27.05.2016 11:57  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykeli parçalayan Serdar K. isimli şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Serdar K.'nın heykeli kırmasında kimsenin yönlendirmesi olmadığını, heykeli canını sıktığı için kırdığını söylediği öğrenildi.

ARKADAŞINA KIZIP HEYKELİ PARÇALADI

İddialara göre, İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan Serdar K. isimli şahıs, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na kızarak hıncını metro istasyonunda bulunan heykelden çıkardı ve yarı çıplak heykeli parçaladı.

Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış

İFADESİNİ ALAN EMNİYET SERBEST BIRAKTI

Vatandaşı fark eden metronun güvenlik görevlileri hemen bölgeye koştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri de, heykel etrafında inceleme yaptı. Serdar K., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KİMSENİN YÖNLENDİRMESİYLE DEĞİL, CANI SIKILDIĞI İÇİN

Hakaret, uyuşturucu, hırsızlık, yaralama ve tehdit suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenilen Serdar K.'nın ifadesinde; Atatürk ve devlet büyüklerinin posterinin olmadığı yerde böyle bir heykelin yer almasının canını sıktığını, kimsenin yönlendirmesi ile heykeli kırmadığını söylediği öğrenildi.

Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış

ÇIPLAK HEYKEL ÇOK KONUŞULMUŞTU

İzmir'de en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağına yerleştirilen yarı çıplak ahşap müzisyen heykel, tartışmalara neden olmuş ve sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • helal olsun kardeşim: işte bu. putları kıtın yıkın.!! tagut düzenin kafirleriyle cihad edin. bu kardeşimi allah korusun. ALLAH raZI OLSUN 10 7 Yanıtla BADEMLEME NE LAN: MORON PEH? NE ZIRVALIYORSUN SEN? TAGUT DÜZENİN NE OLDUGUNU ÖGREN ÖYLE GEL YAZ HİNDUZİM. YENİDEN SÖYLÜYORUM BU İŞİ YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN. TAGUT DÜZENİ YIKMAK FARZDIR.. İZMİR KAFİRLERİN ELİNDEN ALINACAKTIR. ALLAH IN İZNİ İLE 1 1
  • İbrahim Etem ÖZTÜRK: Yarı çıplak heykelin parçalandığı bir ülkede insanın başına her şey gelebilir şaşırmamak lazım 4 3 Yanıtla
  • AFERİN MUMİN KARDEŞİM: PUTLARI YIKIN.! TAGUT DÜZENİ YIKACAK VE KAFİRLERİN KURDUGU BU MURDAR SİSTEMİ BOZACAGIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İZMİR KAFİRLERİN ELİNDEN ALINACAKTIR.. 2 4 Yanıtla
  • 32: İzmir belediye başkanına açık teklif:burada heykeli savunan mezhebi genişlere birer tane yaptırsın,onlarda evlerine,eşlerinin,çocuklarının karşısına koysunlar o zaman.aile boyu akşama kadar tapının o zaman.cahiliye devri mekkelileri gibi. 2 3 Yanıtla

Advertisement