Hes Kablo A.Ş. Futbol Turnuvası Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Hes Kablo A.Ş. Futbol Turnuvası Düzenledi

Hes Kablo A.Ş. Futbol Turnuvası Düzenledi

Hes Kablo A.Ş.’de her yıl düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.

16.05.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hes Kablo A.Ş.'de her yıl düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.

Kalabalık bir seyirci grubu ve çok sayıda misafirin izlediği final müsabakasını ayrıca şirket yöneticileri, Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi ve Koop-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İdris Güven, Haber-İş Sendikası Kayseri şube başkanı Suat Esmer, Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir de izledi.

ŞAMPİYON: HİZMET TAKIMI

Bölümler arasında kaynaşma sağlamak, dayanışma ruhunu güçlendirmek, dostluk ve arkadaşlık bağlarına katkı amacı ile düzenlenen turnuvada, zorlu geçen maçların ardından kupanın sahibi belli oldu. Toplam iki grupta 10 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Hes-1 Takımını final maçında 1-0 yenen Hizmet Takımı oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü ise Bakır Takımını 10-3 yenen Alüminyum Takımı oldu.

Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva çekişmeli maçlara sahne olurken; toplam 120 oyuncu turnuvada ter döktü. Hes Kablo - H.Hüseyin Gürdoğan Sosyal Tesislerinde oynanan final maçlarının ardından, kupa ve madalya almaya hak kazanan takımlar için tören düzenlendi. Şampiyon olan Hizmet takımı birincilik kupasını kaldırırken, turnuvada dereceye giren ve madalya almaya hak kazanan takımların ödülleri ve teşekkür plaketleri verildi.

"Turnuva Amacına Ulaştı"

Kupa töreni sonrası bir açıklama yapan Türk Metal Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ali Gökkaya, turnuvanın şirket içinde birlikteliği sağlama amacına hizmet ettiğini söyledi. Gökkaya, "Bu dünyaya gelmekle hepimiz aynı zamanda da "birlikte yaşamaya" mahkum edilmişiz. Dilimizle, dinimizle, cinsiyetimizle, düşüncemizle, emeğimizle yani kısaca farklılıklarımızla birlikte yaşamaya mecburuz.Gerek sosyal hayatta, gerek iş hayatımızda farklılıklarımızı dayatarak, onlara takılıp kalarak değil, onlarla daha zenginleşerek yaşamak durumundayız. İşte bu birlikte yaşama kültürü dediğimiz kavramı aynı zamanda rekabet ederken de birlikte yaşamak ve göstermek durumundayız. Bu gün burada ortaya bir top atıp, insanları onun peşinden koşturarak bir birinci belirlemek kısır bir amaç değildi. Rekabet ederken de birlikte yaşayabilmenin örneğini göstermek, bu amaca hizmet etmek en büyük gaye idi. Ortaya bir birinci çıktı, başı göğe ermedi, kaybeden yerin dibine batmadı. Bir birinci belirlendi ama kazanan herkes, kazanan rekabet ederken de birlikte yaşayabilme kavramı oldu. Toplam 10 takım ve 120'ın üzerinde oyuncu bunun en güzel örneğini bu sahada ter dökerek gösterdiler. Bunu burada görmek veya müşahede etmekle duygulanmamak mümkün değil. Bu kadar güzel bir rekabet kültürünü bize seyrettiren herkese teşekkür ediyor, hepinizle gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Hes Kablo A.Ş. İnsan Kaynakları müdürü Muharrem Yerer ise yaptığı açıklamada, "Yaklaşık dört yıldır organize ettiğimiz ve artık geleneksel hale gelen HES CUP'ın 2016 yılı maçlarını birlik beraberlik, centilmenlik içinde tamamladık. Sahada üç sonucu olan bir müsabaka oynanıyor, ancak işin temelinde dostluk, kardeşlik ve fairplay olması gerekmektedir. Günlük yaşamlarının çoğunluğunu beraber geçiren çalışma arkadaşlarımızın kaynaşması ve sosyalleşmesi maksadıyla organize edilen bu tür etkinlikleri artırarak devam ettireceğiz. Turnuvanın organizasyonunda yardımlarını esirgemeyen başta HES Kablo yönetimi olmak üzere katılım sağlayan tüm takımlarımıza, teknik ve sağlık ekibimize ve ayrıca çalışma barışımıza her zaman olumlu katkılar sağlayan Türk Metal sendikası başkanı ve yönetimine teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hes Kablo A.Ş. Futbol Turnuvası Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement