Hesaba İtiraz Eden Şoförü Dövdüler - Son Dakika
Güncel

Hesaba İtiraz Eden Şoförü Dövdüler

Hesaba İtiraz Eden Şoförü Dövdüler

Nazilli'de bir müzikholde eğlenen tır şoförü, 500 liralık hesaba itiraz edince çalışanlar tarafından öldüresiye dövülerek sabaha kadar rehin tutulduğunu iddia etti.

20.12.2014 01:43  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bir müzikholde eğlenen TIR Şoförü, 500 liralık hesaba itiraz edince çalışanlar tarafından öldüresiye dövülerek sabaha kadar rehin tutulduğunu iddia etti.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında evli ve iki çocuk babası Ahmet Yılmaz'ın 155 Polis imdat hattını arayarak 'Barlar sokağında bulunan bir barda beni sabaha kadar dövdüler, burada rehin tutuyorlar' ihbarı üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gönderilen polisler kapalı bulunan işyerlerini kontrol ederek ihbarcı şoförü aramaya başladı. Polis, kapalı olan müzikholün camından baktığı sırada içeride bir kişiyi fark etti.

Kapıyı açan ekipler Ahmet Yılmaz'ı darp edilmiş halde buldu. Polisleri karşısında gören Yılmaz, "Ben böyle bir şey görmedim haşat ettiler, beni sabaha kadar dövdüler" dedi. Ahmet Yılmaz yaşadıklarını polislere şöyle anlattı: "Perşembe gecesi, Kayseri'den Nazilli'ye getirdiğim yükü boşalttıktan sonra müzikhole girip bira içtim. Yanıma bir bayan oturdu ve ona bir bira ısmarladım. Bende iki bira içtim daha sonra hesabı istediğimde bana 500 TL hesap getirdiler. Cebimde bulunan 150 TL'yi verdim fazlasını ödemeyeceğimi söyleyince 4-5 kişi birden üzerime çullanarak beni dövdüler."

Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan Yılmaz, dayak yedikten sonra telefonuyla 155'i arayıp adres bildirdiğini ve bunun üzerine telefonu alınarak bir odaya kapatıldığını söyledi.

TIR SAHİBİ KAYSERİ'DEN POLİSİ ARADI

Kayseri'den Nazilli Polisini arayan TIR sahibi GPRS bulunan aracın yerini tarif ederek şoförü Yılmaz'dan haber alınamadığını bildirdi. Bölgede araştırma yapan ekipler, TIR'ı barlar sokağındaki alanda park halinde buldu. Bir süre sonra Yılmaz'ın 155'i arayarak ihbarda bulunmasının ardından olay ortaya çıktı. Hastaneye götürülen Ahmet Yılmaz bir hafta iş göremez raporu alırken, kendisini dövenlerden şikayetçi oldu. TIR Şoförünün şikayeti üzerine barda çalıştıkları tespit edilen Ü.Y. (39), M.B.(30) ve Y.Ş. (33) yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hesaba İtiraz Eden Şoförü Dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement