Hesap Yüzünden Çıkan Kavga - Son Dakika
Güncel

Hesap Yüzünden Çıkan Kavga

Hesap Yüzünden Çıkan Kavga

Samsun’da, bir barda hesap yüzünden çıkan kavganın devamında bir müşterinin silahla vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan iki kişi ile olay sonrası tüfekle ateş ettiği iddia edilen bir şahıs adliyeye sevk edildi.

13.09.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, bir barda hesap yüzünden çıkan kavganın devamında bir müşterinin silahla vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan iki kişi ile olay sonrası tüfekle ateş ettiği iddia edilen bir şahıs adliyeye sevk edildi.

Olay, Atakum ilçesinin İncesu Yalı mahallesinde bir barda önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Barda hesap anlaşmazlığının devamı olarak çıkan silahlı kavgada barın önünde silahlı saldırıya uğrayan müşterilerden 31 yaşındaki R.T., tabancadan çıkan kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan R.T., tedavi altına alındı.

Olayla ilgili H.G.(45) ve A.E. (32), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından iki tabancayla birlikte gözaltına alındı. Olaydan sonra tüfekle havaya ateş açtığı iddia edilen M.Y.(56) de gözaltına alındı. Cinayet bürosunda sorgulanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hesap Yüzünden Çıkan Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement