HESOB Bölgesel İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

HESOB Bölgesel İstişare Toplantısı Yapıldı

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin Bölgesel İstişare Toplantısı Samandağ ilçesinde yapıldı.

09.04.2014 15:17  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin (HESOB) Bölgesel İstişare Toplantısı Samandağ ilçesinde yapıldı.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, toplantıda yaptığı konuşmada, esnaf sanatkarların sıkıntı ve sorunlarının istişare edileceğini, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek talepleri dikkate alacaklarını belirtti.

Teksöz, Hatay'ın Büyükşehir Yasası ile ilgili esaf ve sanatkarların mağdur olmaması için tüm çalışmarın yapıldığını kaydetti.

Emekli olup da çalışanların emekli aylıklarında yapılan yüzde 15 kesintinin kaldırılması ile iş sağlığı güvenliği ve yükümlüklerinin küçük esnaf ve sanatkarlara büyük sıkıntı teşkil ettiğini ifade eden Teksöz, şöyle devam etti:

"Bu sıkıntıların kaldırılması hususunda gerekli çalışmalar yapılacakt.  Ticari araçlarda hurda indiriminin tekrar uygulanması için girişimlerimizi sürdüreceğiz. Konuyu yetkili makamlara iletmek için çaba harcayacağız. Ayrıca ticari araçlardan Özel Tüketim Vergisi alınmaması için gerekli girişim ve  çalışmalarda başlatacağız. Esnafımıza 7 gün 24 saat hizmet noktasında çalışmaya devam edeceğiz. Onlara kapımız daima açıktır. Her konuda bize gelip sıkıntılarını anlatabilirler. Biz, onlar için varız. "

Toplantıda Samandağ oda başkanları ve esnaf temsilcileri HESOB Başkanı Teksöz'e sonsuz destek verdiklerini açıkladılar. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel HESOB Bölgesel İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement