Heybeli Mahallesinde Hayır Yemeği - Son Dakika
Yerel

Heybeli Mahallesinde Hayır Yemeği

Heybeli Mahallesinde Hayır Yemeği

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesinde geleneksel olarak her yıl yapılan hayır yemeği bu yıl da mahalle meydanında yoğun katılımla gerçekleşti.

03.05.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesinde geleneksel olarak her yıl yapılan hayır yemeği bu yıl da mahalle meydanında yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, başkan yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye meclisi üyeleri ve AK Parti Saruhanlı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kolları da katıldı. Hayır yemeğinde pişirilen yemekler vatandaşlara dağıtıldı. Bu sırada şükür duası da yapıldı. Başkan Yaralı da vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Bu tür etkinliklerin sosyal bağları güçlendirdiğini, birlik, beraberlik ve kaynaşma sağlanmasına vesile olduğunu ifade eden Yaralı, ilçedeki mahallelerin birçoğunda düzenlenen hayır yemeklerinin örnek bir gelenek haline geldiğini kaydetti. Heybeli mahallesi muhtarı Mustafa Erdönmez de Başkan Yaralı başta olmak programa katılıp kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Heybeli Mahallesinde Hayır Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement