Hgc'den Vali Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hgc'den Vali Topaca'ya Ziyaret

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve Yönetim Kurulunu makamında kabul etti.

13.04.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve Yönetim Kurulunu makamında kabul etti.

Vali Topaca, kabulde yaptığı konuşmada, yerel basının hem kent için hem ülke için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Dışarıdan, kentin Suriye sınırına komşu olmasından dolayı güvenli değil gibi gösterildiğini ifade eden Topaca, "Şehrimiz çok güvenli bir şehir. Sınırın sıfır noktasına kadar gitseniz bile herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız. İstanbul, Ankara, Konya gibi değişik şehirlerden bu böyle görünmüyor. Bu algıyı basın yoluyla yok etmemiz lazım. Hatay'ın sosyal, kültürel ve tarihi dokusunu dışarıya iyi bir şekilde tanıtmamız lazım." diye konuştu.

Dünyanın hiçbir yerinin terör konusunda güvenli olmadığını kaydeden Topaca, buna bağlı olarak kente gelen yerli turist saysında herhangi bir azalma olmazken, yabancı turist saysında azalmanın olduğunu belirtti.

Yetişen de geçtiğimiz günlerde Hatay'da düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu toplantısında kentin sosyal, kültürel ve tarihinden bahsettiklerini ve ülke bazında olumlu sonuçlar aldıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hgc'den Vali Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement