Hidayet Türkoğlu, Kuşadası'nda Basketbol ve Spor Okulu Kuruyor - Son Dakika
Spor

Hidayet Türkoğlu, Kuşadası'nda Basketbol ve Spor Okulu Kuruyor

Hidayet Türkoğlu, Kuşadası\'nda Basketbol ve Spor Okulu Kuruyor

Türk basketbolunun efsane isimlerinden Hidayet Türkoğlu, Kuşadası’nda basketbol ve spor okulu açmak için çalışmalara başladı.

19.06.2014 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk basketbolunun efsane isimlerinden Hidayet Türkoğlu, Kuşadası'nda basketbol ve spor okulu açmak için çalışmalara başladı. Milli basketbolcu, spor okulunun inşaatıyla ilgili olarak Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret etti.

NBA takımlarından Los Angeles Clippers'de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ziyareti sırasında Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gençlere sporu sevdirmek, Türk sporuna hizmet etmek amacıyla yola çıkan ve Türkiye'nin birçok yerine basketbol ve spor okulları açan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, gerçekleşen ziyarette Başkan Kayalı'ya projelerinden bahsetti. Türkoğlu, "Türk sporu için yaptığımız çalışmaları Kuşadası'nda da gerçekleştirmek istiyoruz. Şuan Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu'nun bir şubesini de Kuşadası'nda açmak istiyoruz. İkiçeşmelik Mahallesi'nde yapmayı planladığımız çok amaçlı tesis ve kamp alanı bulunan projede ayrıca yüzme, fitness ve basketbol eğitimleri de verilecek. Hazırladığımız projelerle yaptığımız tesislerin tamamını kendimiz yapıyoruz. Belediyelerden sadece yasal prosedürlerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi diliyoruz. Güzel işler yapmak için sabırsızlanıyoruz ve yasal işlemlerin tamamlanmasıyla çalışmalara hemen başlayacağız. Spor ve sporculara vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden size ve ekibinize teşekkür ediyorum" dedi.

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nu makamında kabul eden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Kuşadası'nda yapmayı planladığınız spor okulu ve tesisler için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu tesis ile Kuşadası'nın gençlerine hem sporu sevdirip, hem de Türk sporuna katkıda bulunabiliriz. Ayrıca tesisi İkiçeşmelik Mahallesi'ne yapmak istemeniz bizler açısından daha da sevindirici. Sizlere ve Türk sporuna destek olmak bizleri mutlu edecektir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hidayet Türkoğlu, Kuşadası'nda Basketbol ve Spor Okulu Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement